یزد- ایرنا- هفتمین جشنواره تئاتر ملی ایثار با حضور مسئولان و ۳۰۰ نفر از عوامل ۳۱ تئاتر برگزیده خیابانی و صحنه‌ای در شهرستان اردکان یزد به پایان رسید.

به گزارش ایرنا، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان یزد پنجشنبه شب در این مراسم با بیان اینکه ۱۶۰ اثر به همکاران در بنیاد شهید کشور ارائه که طی چندین مرحله بازبینی، آثار نهایی انتخاب و در این جشنواره به نمایش گذاشته شد افزود: ۱۳ اثر در بخش صحنه‌ای و ۱۸ اثر نیز در بخش خیابانی در این رویداد هنری به روی صحنه نمایش رفت.

حجت الاسلام عباس زارع با اشاره به اینکه در این دوره از جشنواره هنرمندانی از ۱۵ استان سراسر کشور حضور داشتند اظهار کرد: این جشنواره در بخش‌های خیابانی و صحنه‌ای برگزار شد.

وی خاطرنشان ساخت: در این دوره از جشنواره هنرمندان با اخلاص و متعهد حضور پیدا کرده و نمایش‌های بسیار خوبی نیز اجرا کردند و ما صمیمانه از این عزیزان قدردانی می‌کنیم.

این مسئول ادامه داد: این جشنواره با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و سبک زندگی ایثارگران برگزار شد؛ بخش عمده این تولیدات به زندگی‌نامه شهدا جنگ تحمیلی و مدافع حرم، مبارزین دوران طاغوت و بخش دیگری از آثار به شهدای بنام اختصاص یافت.

زارع افزود: کوچ، راه سخت، جولا، نامه، دهه شصت، پستچی، لالایی‌های نه‌نه ایران، طواف خون و هناس از جمله نمایش‌های بخش خیابانی است که اجرا شد و شب‌های بارانی، اسماعیل، دل‌لرزه، مارد، علیرضا، نذر عباس، وارث، روایت‌های زارا و عشق در قطاری که تمام شد از جمله نمایش‌های بخش صحنه‌ای است که به روی صحنه رفت.

وی گفت: در هفتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار در ۵۶ بخش مختلف در زمینه‌های بازیگری، کارگردانی، نویسندگی، طراحی صحنه، موسیقی و طراحی لباس از برگزیدگان این جشنواره قدردانی شد.

همچنین نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی ضمن اشاره به سفارش‌های مقام معظم رهبری به هنر تئاتر، خطاب به هنرمندان شرکت‌کننده در هفتمین جشنواره ملی ایثار گفت: به شهری آمده‌اید که مردمانی میهمان‌نواز و مهربان دارد.

محمدرضا دشتی با تشکر از زحمات مسئولان، یاد و خاطره مردانی که جانشان را تقدیم انقلاب کرده‌اند را گرامی داشت و گفت: این افراد برای امنیت و آرامش و سربلندی ما، از زندگی‌شان گذشتند.

وی با اشاره به سفارش‌های مقام معظم رهبری به مقوله فرهنگ و هنر، اظهار داشت: ایشان در بین هنرها به بخش نمایشی و تئاتر اهمیت بیشتری می‌دهند.

نماینده مردم اردکان با بیان اینکه مقام معظم رهبری همیشه پذیرای هنرمندان شاخه‌های مختلف است، یادآور شد: نمایش تأثیر بیشتری نسبت به دیگر هنرها نظیر سخنرانی و نویسندگی دارد؛ چون دو انسان با هم ارتباط برقرار می‌کنند.

دشتی اردکانی هنر تئاتر را بسیار والا و ارزشمند توصیف کرد و تأکید کرد: هنرمندان، مردم اردکان را فراموش نکنند و باز برای اجرای تئاتر در این شهر حضور به هم برسانند.

۱۶۰ اثر به دبیرخانه هفتمین جشنواره ملی ایثار تقدیم شد که در نهایت ۳۱ اثر تأیید و در شهرستان اردکان محل برگزاری این جشنواره به نمایش گذاشته شد.

اختتامیه این جشنواره تئاتر ملی ایثار در سالن همایش دانشکده شهید بهشتی اردکان برگزار شد.