گودرز باقری فرد روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تاکنون ۶۰۰ هکتار جنگل کاری با مشارکت تشکل های مردمی در قالب طرح پویش همگانی بذرکاری در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد انجام شده است.
وی عنوان کرد:پویش همگانی بذرکاری برای احیای ۲ هزار هکتار از جنگلهای زاگرس با حضور اقشار مختلف مردم، طبیعت دوستان و دستگاه های اجرایی در استان در دست اجراست.
باقری فرد تصریح کرد: برای اجرای این طرح چهار تن بذر از گونههای بادام ، بلوط، زالزالک و ارژن از سوی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد خریداری شده است.
وی ابراز کرد: در این طرح عملیات بذر کاری در اراضی جنگلی آسیب دیده ناشی از آتش سوزی، خشکسالی ، آفات و خشکیدگی بلوط این استان تا پایان سال جاری اجرا خواهد شد.
وی اظهار کرد:پاییز و زمستان امسال همچنین طرح واکاری در یکهزار و ۱۰۰ هکتار از جنگل های استان صورت گرفته است.
باقری فرد عنوان کرد: در این طرح جنگل های دست کاشت ایجاد شده در سال گذشته که سبز نشدن دوباره بذرکاری می شود.
معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: پاییز و زمستان امسال همچنین ۱۹۰هکتار جنگل کاری صیانتی با تلاش قرقبانان منابع طبیعی در استان انجام گرفته است.
وی تصریح کرد:جنگلهای زاگرس در حفظ خاک، تولید آب و تعدیل آب و هوا، تولید اکسیژن و جذب گرد و غبار نیز نقش مهمی دارند به همین دلیل تلاش برای احیای این میراث طبیعی در دولت سیزدهم افزایش یافته است.
باقری فرد افزود: جنگلهای این استان در برابر تهدیدات طبیعی از جمله تغییر کاربری اراضی، قطع درختان، چرای دام، تهاجم آفات و بیماریها، آتشسوزیهای عمدی و غیرعمدی در معرض آسیب هستند.
معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۵۷ هزار هکتار جنگل به صورت دست کاشت در مناطق مختلف این استان تاکنون ایجاد شده است.
کهگیلویه و بویراحمد ۵۵۲ هزار هکتار مرتع و۸۸۰ هزار هکتار جنگل است.
درباره ثروت طبیعی جنگل و مراتع کهگیلویه و بویراحمد بیشتر بخوانید
چشمانداز صیانت از ذخیرهگاههای مراتع در کهگیلویه و بویراحمد چگونه است؟