به گزارش خبرنگار ایرنا بازارچه مرزی اروند کنار آبادان با مساحت بیش از پنج هزار متر مربع و زیر بنای یک هزار متر مربع و ۳۲ غرفه در حالی در شهریورماه ۱۳۹۴ افتتاح شد که عملا به دلیل بیتوجهی و نبود زیرساخت مناسب بدون هیچگونه فعالیتی تعطیل شد.
اختصاص سه میلیون دلار سهیمه ارزی برای واردات کالا
یکی از نمایدگان مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی گفت:با پیگیری انجام شده سه میلیون دلار سهیمه ارزی برای واردات کالا از طریق بازارچه مرزی اروندکنار اختصاص یافته است.
سیدمحمد مولوی افزود: برای تسهیل کار بازرگانان و بخصوص نگهداری کالاهای وارداتی انباری با مساحت ۲ هزار متر مربع در اختیار مدیر بازارچه مرزی اروندکنار قرار گرفته است تا بازرگانان و تجار محلی کالای خود را در آن قرار دهند.
وی اظهار داشت:راهاندازی مجدد بازارچه مرزی اروندکنار زمینه فعالیتهای تجاری صادرات و واردات را برای شهرستانهای مرزنشین به ویژه آبادان و خرمشهر فراهم میکند.
مولوی در خصوص واگذاری غرفههای بازارچه مرزی اروندکنار نیز اظهار داشت: متقاضیان از طریق بخشداری اروندکنار میتوانند نسبت به درخواست غرفه اقدام کنند.
صادرات ۵۰ هزار راس احشام از اروندکنار به کویت
بخشدار اروندکنار در این خصوص به خبرنگار ایرنا گفت: بازارچه اروندکنار با این وسعت میتواند اشتغال زیادی را برای مردم این منطقه ایجاد کند.
صادق جلالی با اشاره به موقعیت نزدیک بندر اروندکنار به خلیج فارس گفت: در مدت سه ماه گذشته ۵۰ هزار راس احشام از این بندر به بندر کویت صادر شده است .
وی همچنین از رشد ۲۷۱ درصدی عملیات تخلیه و بارگیری کالا در بندر اروندکنار خبر داد و گفت: در ۹ ماه سال ۱۴۰۱ در این بندر بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ تن کالا تخلیه و بارگیری شد .
وی افزود: با تکمیل ساخت اسکله هزار تنی با طول ۱۲۰ متر در بندر اروندکنار تبادلات تجاری با کشورهای حاشیه خلیج فارس شتاب بیشتری گرفته است.
جلالی گفت:این اسکله ظرفیت تخلیه و بارگیری هشت شناور به صورت همزمان را دارد و با وجود آن ۲۵ شناور به شناورها فعال این بندر تجاری افزوده شد.
بندر اروندکنار، نزدیکترین بندر به خلیج فارس در دهانه اروند رود است و فاصله نزدیک این بندر تجاری به بنادر کشورهای همجوار از جمله بندر فاو و ام القصر عراق و همچنین کشور کویت، میتواند نقش تاثیرگذاری در توسعه و گسترش صادرات داشته باشد.
اروندکنار در ۴۵ کیلومتری جنوب آبادان قرار دارد.