قزوین- ایرنا- سرپرست فدراسیون ورزش روستایی و بازی‌های بومی و محلی از فعالیت هشت هزار خانه ورزش روستایی در کشور خبر داد و گفت: طرح خانه ورزش روستایی موجب ایجاد شور و نشاط در بین جامعه روستایی و عشایر می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، علیرضا پسندیده روز شنبه در حاشیه مجمع انتخاباتی هیات ورزش‌های روستایی و بازی‌های بومی و محلی استان قزوین در جمع خبرنگاران افزود: طرح خانه ورزش از سال ۹۲ با همکاری ادارات ورزش و جوانان استان‌ها در دستور کار قرار گرفت و براین اساس ضمن تخصیص یک مکان برای ورزش، ملزومات ورزشی شامل میز تنیس، شطرنج، فوتبال دستی، دارات در اختیار روستاها قرار می گیرد.

وی با بیان اینکه خانه‌های ورزش روستایی در جهت توسعه ورزش و عدالت در روستاها ایجاد شده اند، اظهار داشت: این طرح با استفاده از فضای های بلا استفاده موجود در روستاها و تجهیز آنها به امکانات ورزشی، می‌کوشد نیازهای جوانان روستایی را به بهره گیری از امکانات ورزشی برآورده کند

پسندیده تصریح کرد: فدراسیون روستایی و عشایری از طرف وزارت ورزش متولی توسعه خانه‌های ورزش در روستاهاست و بیش از نیمی از این خانه‌ها و تجهیز آنها با محوریت این فدراسیون صورت می‌گیرد.

وی اضافه کرد: هم اکنون ۱۲۰ هزار ورزشکار روستایی ثبت شده داریم البته تعداد ورزشکاران روستایی ما بیش از این تعداد است و برخی در حوزه شهری ثبت نام کردند.

مدیرکل دفتر توسعه ورزش روستایی و عشایری با اشاره به راه اندازی خانه‌ها نشاط و تندرستی در استان ها،تاکید کرد: به منظور توسعه عدالت ورزشی ایجاد خانه‌های نشاط و تندرستی در مناطق محروم و روستایی کشور در دستور کار قرار دارد.

حضور ۲۷ هزار تیم و ۳۰۰ ورزشکار در جام پرچم

وی افزود: امسال ۱۰۰ خانه نشاط و تندرستی در مناطق محروم استان قزوین با اعتبار ۱۵ میلیارد تومان در نظر گرفته شده و به طور میانگین بین سه تا یک خانه نشاط و تندرستی در استان ها کشور ایجاد خواهد شد.

پسندیده با اشاره به برگزاری جام پرچم از سال گذشته در کشور خاطرنشان کرد: ۲۷ هزار تیم و ۳۰۰ هزار ورزشکار در چهار سطح بخش، منطقه، استان و ملی در این مسابقات با هم به رقابت مشغول هستند که هم اکنون مسابقات بخش، منطقه و بیش از ۵۰ درصد رقابت های استانی انجام شده و در صورت تأمین اعتبار مسابقات ملی تا یک ماه آینده برگزار خواهد شد.

این مسوول شناسایی استعدادهای ورزشی در روستاها را یکی از اهداف مهم جام پرچم دانست و اظهار داشت: در هریک از مسابقات این رویداد در سطح استانی، افرادی جهت شناسایی استعدادها در مسابقات حاضر می‌شوند تا از هر استان ۱۰ ورزشکار مستعد را معرفی کنند و در نهایت با انجام تست در سطح ملی بتوان نفراتی را به تیم ملی مینی فوتبال معرفی کرد.

سرپرست فدراسیون ورزش روستایی و بازی‌های بومی و محلی در ادامه شناسایی چهار هزار بازی بومی ملی خبر داد و افزود: برخی از این بازیها منطقه‌ای و بخشی از آنها قابلیت توسعه ملی دارند.