زاهدان- ایرنا- فرمانده سپاه سلمان سیستان و بلوچستان گفت: به فرموده رهبر معظم انقلاب علاج مقابله با تهاجم دشمن، جهاد تبیین است و اصحاب رسانه در این زمینه نقش اساسی و محوری دارند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سردار احمد شفاهی روز شنبه در هشتمین اختتامیه جشنواره رسانه‌ای ابوذر سیستان و بلوچستان اظهارداشت: اصحاب رسانه باید از مسوولان در جهت خدمت بیشتر مطالبه گری کنند تا منجر به جهاد امیدآفرین شود زیرا این موضوعی است که دشمنان به شدت از آن هراسان هستند و امیدواریم با عنایت الهی بتوانیم رسالت بزرگی که بر دوش همه است به سر منزل مقصود برسانیم تا رضایتمندی مردم سیستان و بلوچستان تقویت شود.

وی بیان کرد: به روایت تاریخ و به استناد آیات قرآن کریم اصلی‌ترین و خبیث‌ترین دشمن اسلام و تاریخ قوم یهود بوده و هر کجا اختلاف، جنگ و مشکلی ایجاد شده پای آنها در میان است.

فرمانده سپاه سلمان سیستان و بلوچستان افزود: از زمان پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون نیز یهودیان بیکار ننشستند و از این جنگ احزاب که در سال ۱۴۰۱ راه افتاد بخوبی مشخص است که یهود با همه ظرفیت و توانمندی طراحی یک عملیات بزرگ را انجام داده و به زعم خودشان مجموعه نظام اسلامی را دچار مشکل می کنند.

وی بیان کرد: در طراحی این فتنه دشمنان قسم خورده که پایه اصلی آنها یهود بود هیچ کوتاهی نکردند اما در محاسباتشان دچار خطاهای راهبردی شدند و هرآنچه داشتند در قالب جنگ ترکیبی آوردند و تمام این ظرفیت ها را بر عملیات روانی و رسانه ای ترتیب دادند و جغرافیای رسانه ای خود را بر ذهن و قلب مردم گذاشتند اما با عنایت و فضل الهی و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب و همراهی مردم برای چندمین بار پیشانی آنها به سنگ خورد.

سردار شفاهی گفت: در این زمینه نقش اصحاب رسانه محوری بوده زیرا جنگ، جنگ رسانه است و هرچند در این فتنه حتی در بین اصحاب رسانه همه نمره قبولی نگرفتند و برخی تجدید یا حتی مردود شدند و در میدان خوب مدیریت نکردند اما عبرت از این فتنه ها باید آسیب شناسی شود.

وی افزود: این فتنه ها اولین و آخرین اقدام دشمن نیست و نخواهد بود و نقش اساسی و رسالت بزرگ بر شانه اصحاب رسانه در جهت خنثی سازی آنها است زیرا دشمنان همچنان در حال بازسازی هستند.

اصحاب رسانه میدان دار جهاد تبیین هستند

مدیرکل دفتر تبلیغات و اطلاع‌ رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در این مراسم اظهارداشت: همه نگاه ها به سمت محتوا و نحوه برگزاری این جشنواره است و نگاهی که مبتنی بر بسیج باشد ماندگار خواهد بود زیرا فارغ از سلایق سیاسی، قومیت ها و مردمی بودن بسیج است.

عباس محمدیان گفت: در حوزه جهاد تبیین که یک فریضه فوری و واجب است اصحاب رسانه میدان دار و فرماندهان اصلی این جبهه هستند و اگر در این حرکت برنامه ریزی درستی صورت گیرد پیروز میدان خواهیم بود.

وی افزود: امروز در جنگ رسانه ای قرار گرفتیم که چاشنی آن تبلیغات است و تمام صاحبان سرمایه در دنیا درصدد تشکیل بنگاه های تبلیغاتی هستند و دشمنان چندصد برابر بودجه این کشور را برای تبلیغات هزینه می کنند.

مدیرکل دفتر تبلیغات و اطلاع‌ رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: باید رسانه به عنوان مظهر شکوفایی و توسعه یک کشور قلمداد شود و اگر دوربین ها و قلم های اصحاب رسانه در این عرصه باشد به طور یقین نگرش و باورهای مدیران محقق می‌شود.

وی بیان کرد: سرمنشاء توسعه در تمامی زمینه ها رسانه و تبلیغات است و جشنواره ابوذر باید مرجعیت رسانه را بازگرداند.

محمدیان ادامه داد: سیستان و بلوچستان به عنوان مهد وحدت باید از بستر رسانه معرفی شود و برای ثبت حرکت‌های ماندگار در تاریخ این استان نیازمند آموزش و تربیت کادر حرفه‌ای در حوزه رسانه و خبر هستیم.

وی گفت: امیدواریم مسوولان بیش از پیش به اصحاب رسانه توجه کنند تا ظرفیت هنر، مردمی و انقلابی بودن سیستان و بلوچستان طنین انداز شود.

رئیس سازمان بسیج رسانه سیستان و بلوچستان اظهارداشت: جشنواره رسانه ای ابوذر با پرچمداری بسیج در جبهه رسانه با افتخار کار خود را آغاز کرده و ۳۰ مردادماه سالجاری از پوستر این جشنواره رونمایی و ۹۶۳ اثر به جشنواره ارسال شد که نسبت به سال گذشته ۵۱ درصد افزایش یافته است.

پوریا یاسینی گفت: مشکل اصلی در سیستان و بلوچستان کمبود نیروی تخصصی رسانه‌ای است که کلاس‌های خوبی در این زمینه برگزار شد و نتیجه آن افزایش ارسال آثار نسبت به سال گذشته بود.