بهمن علیپور روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: هفته گذشته فعالیت جایگاههای عرضه سیانجی در استان اصفهان بهمنظور صرفهجویی در مصرف گاز شهری و تامین گاز بخش خانگی، به حالت گردشی درآمده بود اما از شنبه این هفته این نحوه فعالیت متوقف شد.
وی افزود: لغو شدن طرح چرخشی فعالیت جایگاه های سی ان جی با هدف ارائه گاز طبیعی فشرده به عنوان سوخت پاک و کاهش آلودگی محیط زیستی صورت گرفت.
علیپور با اشاره به اینکه هفته گذشته فعالیت جایگاه های سوخت سی ان جی استان به حالت گردشی و با ظرفیت ۵۰ درصد جایگاه ها درآمده بود، خاطرنشان کرد: در زمان حاضر همه این جایگاه ها در سطح استان با تمام ظرفیت درحال فعالیت هستند.
وی به فعالیت بیش از ۱۶۰ جایگاه عرضه سوخت سی ان جی در استان اصفهان اشاره و اضافه کرد: هماهنگی لازم با همه جایگاه ها برای فعالیت کامل از روز جمعه گذشته انجام شد و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.
به گزارش ایرنا، فعالیت جایگاههای عرضه سوخت سیانجی در سطح استان با توجه به تصمیم کمیته مدیریت بحران استان اصفهان و با هدف مدیریت مصرف گاز از روز جمعه ۲۳ دی امسال بهصورت گردشی در آمده بود.
گاز طبیعی فشرده یا سیانجی، سوختی است که بیشتر بهعنوان جایگزینی برای بنزین، گازوییل و گاز مایع بهکار میرود؛ سیانجی نسبت به سایر سوخت های فسیلی، آلودگی کمتری ایجاد میکند و فراوانی و قیمت مناسب دارد.
میزان مصرف سوخت گاز طبیعی فشرده (سی ان جی ) در استان اصفهان در سال ۱۴۰۰ نسبت به سال ۹۹ حدود هفت درصد افزایش یافت.