سید ایمان فتوحی روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: عملیات اجرایی طرح مصلی اردستان در سال ۱۳۸۵ آغاز شد و این مصلی باید در زمینی به مساحت ۳۳ هزار مترمربع با زیربنای ۱۳ هزار مترمربع ایجاد شود و طی این سال ها تنها ۲۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
مدیر اجرایی ساخت مصلی اردستان بیان کرد: یکی از مزیتهای ساخت مصلی اردستان استفاده از آن در مواقع ضروری و مدیریت بحران است که پیش بینیهای لازم در این خصوص انجام شده است.
فتوحی گفت: در طرح ساخت این مصلی امکاناتی مانند سالن آمفیتئاتر و اجتماعات، کتابخانه، اورژانس و امکانات رفاهی تفریحی در نظر گرفته شده است.
طولانی شدن ساخت مصلی اردستان افزایش هزینه را به دنبال دارد
امام جمعه اردستان هم در این خصوص به خبرنگار ایرنا گفت: هرچه از زمان شروع عملیات اجرایی بگذرد علاوه بر استهلاک بناهای موجود و با توجه به افزایش نرخ تورم و گرانی اجناس برای اتمام آن به اعتبار بیشتری نیاز خواهیم داشت.
حجت الاسلام دهشیری افزود:با توجه به اینکه جانمایی این طرح در کنار جاده ترانزیت انجام شده روزانه تعداد زیادی از مسافران از شهرهای مختلف از کنار آن عبور می کنند و نیمه تمام بودن این طرح بعد از ۱۶ سال جلوه مناسبی ندارد و ضروری است هر چه زودتر نسبت به تکمیل آن اقدام شود.
شهرستان اردستان با بیش از ۴۳ هزار نفر جمعیت در ۱۱۸ کیلومتری شمال اصفهان قرار دارد.