ملارد - ایرنا - مدیر امور آب شهرستان‌های حوزه مشق (شهرستان‌های ملارد، شهریار و شهرقدس) گفت: ۲۱۰ حلقه چاه آب غیرمجاز تا پایان آبان ماه امسال در شهرستان ملارد شناسایی شده‌است.

به گزارش روز سه شنبه فرمانداری شهرستان ملارد، محمد دهقانی افزود: حفر چاه آب غیرمجاز و برداشت بی رویه از این چاه ها که عمدتا در ویلاهای ساخته شده قراردارد، منابع آبی شهرستان را با مشکل مواجه کرده است.

این مسئول اظهار داشت: تا پایان آبان ماه ۱۴۰۱ با همکاری موثر دستگاههای مسئول، تعداد ۱۲۰ حلقه چاه غیرمجاز در این شهرستان مسدود و از مدار بهره برداری خارج شد.

وی خاطرنشان کرد: یکهزار و ۴۹ حلقه چاه آب پروانه دار در شهرستان ملارد فعال است که ۵۰۷ حلقه در بخش کشاورزی، ۴۲۲ حلقه در بخش صنعت و ۱۲۰ حلقه در بخش آشامیدنی استفاده می شود.

دهقانی اضافه کدر: از کل منابع آبی زیر زمینی شهرستان ملارد، ۶۲ درصد از این منابع با ۷۰ میلیون متر مکعب در بخش کشاورزی، ۳۰ درصد در بخش آشامیدنی و هشت درصد در بخش صنعت و خدمات استفاده می شود.

پایان عملیات برف سنجی در حوضه آبریز سد ها

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای تهران، مدیر دفتر مطالعات پایه منابع این شرکت از پایان عملیات برف سنجی در حوضه آبریز سدها خبر داد.

محمدرضا خانیکی اظهار داشت: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده و رصد سری های زمانی دریافت تصاویر ماهواره ای پوشش برف، دومین سری عملیات برف سنجی در حوضه ها آبریز سدهای طالقان، امیر کبیر، لار و لتیان در سال آبی جاری، با هدف بررسی بودجه برفی حاصل از فعالیت سامانه های بارش دی ماه، به پایان رسید.

وی اضافه کرد: به همت همکاران گروه مطالعات آب های سطحی و طی یک دوره عملیات سه روزه با استقرار ۲ اکیپ برف سنجی، ارتفاعات حوضه های آبریز سدها پایش و با سنجش ارتفاع برف، آب معادل و چگالی آن در ۲۰ ایستگاه برف سنجی واقع در حوضه آبریز سدها، داده های مربوطه جهت تهیه گزارش برف سنجی، جمع آوری شد.

مدیر دفتر مطالعات پایه منابع آب شرکت آب منطقه ای تهران یادآور شد: بر اساس پیش بینی های انجام شده در نظر است گزارش بودجه برفی حوضه آبریز سدها در نیمه اول بهمن ماه تهیه و در اختیارمتولیان مربوطه قرار گیرد.

حوزه عملکرد شرکت آب منطه ای تهران با وسعتی حدود ۱۹۶ هزار و ۵۰۰ کیلومترمربع از سمت شمال به کوههای البرز و ازشرق به استان سمنان و از طرف غرب به استــان قزوین و از جنوب به استان های قم و مرکزی محدود می شود که جمعیتی حدود ۱۳ میلیون و ۴۰۰ هزار نفرا را تحت پوشش دارد. حوزه عملکرد این شرکت شامل کل استـان تهران وحوزه آبریز سد لار دراستان مازندران و از محدوده های مطالعاتی اشتهارد، قطعه چهار، هشتگرد ،تهران - کرج، ورامین دماوند، لواسانات، فیروزکوه و هومند آبسرد تشکیل شده است.