دکتر سید وحید حسینی رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز به همراه اعضای هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان فارس روز سه شنبه با حضور در مرکز آموزشی درمانی حضرت امام علی(ع) کازرون، روند خدمت رسانی در این بیمارستان را از نزدیک بررسی کرد.
همچنین رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیماران بستری در این مرکز آموزشی درمانی دیدار و گفت و گو کرده و ضمن ارزیابی پرونده سلامت بیماران و روند رسیدگی به آنان، نظرات بیماران و همراهان آنان را پیرامون نحوه دریافت خدمات و میزان رضایتمندی آنان جویا شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در دیدار با امام جمعه کازرون، ارتقای سطح کیفی و کمی خدمات سلامت در استان را نیازمند همراهی مسوولان شهرستان ها عنوان کرد.
وی ، در این دیدار سلامت را مقوله ای گسترده و چند بعدی خواند که دستیابی حداکثری به اهداف این حوزه، با مشارکت و همراهی مسوولان و افراد تاثیرگذار ممکن می شود.
امام جمعه شهرستان کازرون نیز در این نشست با بیان اینکه بهترین خبرهای شهرستان کازرون، مربوط به حوزه سلامت است؛ گفت: دستاوردهای این حوزه در خطبه های نمازجمعه اطلاع رسانی می شود.
حجت الاسلام «محمد صباحی» در این دیدار خواستار نگاه ویژه مسوولان به توسعه خدمات سلامت در این شهرستان به عنوان یکی از قطب های درمانی استان فارس شده و با اشاره به دریافت مسایل مردمی در این حوزه، نیازمندی ها و چالش های موجود را به رئیس و مسوولان ارشد دانشگاه مطرح کرد.
دکتر حسینی رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز همچنین در دیدار با امام جمعه و مسوولان شهرستان کوه چنار، بر اهمیت نقش مسوولان شهرستانی در تبیین پیشرفت ها و افزایش امید در جامعه تاکید کرد.
رئیس دانشگاه در ادامه بازدیدهای امروز از مناطق مختلف استان فارس با همراهی اعضای هیات رئیسه دانشگاه، با امام جمعه و مسوولان شهرستان کوه چنار پیرامون راهکارهای توسعه خدمات سلامت در این منطقه از فارس، دیدار و گفت و گو کرد.
او در این دیدار با اشاره به موفقیت های نظام سلامت کشور در سال های پس از انقلاب اسلامی که با خودکفایی در روند خدمت رسانی و گسترش زیرساخت های بهداشت و درمان در مناطق مختلف کشور همراه بوده است، افزایش امید به زندگی در کشور از ۵۳ سال به ۷۸ سال را نمودی از پیشرفت دانست.
امام جمعه شهرستان کوهچنار نیز در این دیدار با بیان اینکه با وجود کمبود منابع و محدودیت های مالی کشور، تحولات خوبی در عرصه بهداشت و درمان استان فارس ایجاد شده است، گفت: در حال حاضر در جبهه سلامت، حرف های بسیاری برای گفتن داریم و با تلاش مسوولان و کارکنان، دنیا را از این پیشرفت ها متحیر کرده ایم.
حجت الاسلام «سید محمدعلی شهیم» ضمن تقدیر از دغدغه های مسوولان دانشگاه علوم پزشکی شیراز در زمینه توسعه خدمات، افزایش اعتماد مردم به خدمات سلامت را نیازمند نگاه ویژه مسوولان دانست.
فرماندار شهرستان کوهچنار هم در این دیدار ضمن بیان چالش ها و نیازمندی های بهداشت و درمان این شهرستان پیرامون امکانات و تجهیزات و ملزومات پزشکی، اختصاص پزشک متخصص، بیمارستان، پایگاههای اورژانس، خانه های بهداشت و مراکز خدمات جامع سلامت؛ خواستار ارتقای سطح بهداشت و درمان مردم منطقه و جلوگیری از اعزام بیماران به شهرستان های دیگر شد.
«محمود هاشمی» بیان اینکه مردم به خدمات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران اعتماد دارند، ارتقای شاخص های بهداشتی شهرستان و افزایش میزان رضایتمندی بیماران و مراجعان را مهم ترین اولویت حوزه سلامت کوه چنار برشمرد.
اعضای هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در ادامه با حضور در ستاد شبکه بهداشت و درمان کوه چنار و مرکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی قائمیه، روند خدمت رسانی به جمعیت تحت پوشش این مرکز را ارزیابی کردند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در ادامه به همراه اعضای هیات رئیسه دانشگاه، از دو مرکز خدمات جامع سلامت شبانه روزی ابوالحیات و مرکز خدمات جامع سلامت روستایی دیکانک بازدید کرد.
حسینی در ادامه بازدیدهای دوره ای از مناطق مختلف استان فارس، از ابتدای صبح امروز، چهارم بهمن به همراه اعضای هیات رئیسه دانشگاه سفر خود را آغاز کرده است، در ادامه بازدید از مراکز خدمات جامع سلامت خان زنیان و دشت ارژن، از دو مرکز خدمات جامع سلامت دیگر بازدید کرد.
در بازدید از مرکز خدمات جامع سلامت روستایی دیکانک به عنوان چهارمین مرکز مورد بازدید رئیس دانشگاه و هیات همراه از ابتدای صبح امروز، روند خدمت رسانی به جمعیت تحت پوشش و نیازمندی های این مرکز ارزیابی شد.
دکتر «سید وحید حسینی» رئیس دانشگاه از ابتدای صبح امروز، چهارم بهمن ۱۴۰۱، با حضور در منطقه خان زنیان، فعالیت های مرکز خدمات جامع سلامت این منطقه را بررسی کرده و این بازدید نظارتی با حضور در مرکز خدمات جامع سلامت دشت ارژن ادامه یافت.
این مرکز دارای خدماتی نظیر مراقبت های بهداشتی، دندانپزشکی، آزمایشگاه، احیا، مشاوره های تغذیه و سلامت روان، بهداشت محیط و بهداشت حرفه ای است.
در ادامه این برنامه و بازدید از مرکز خدمات جامع سلامت دشت ارژن نیز ضمن گفت و گو با پزشک مرکز، روند خدمت رسانی به جمعیت تحت پوشش که شامل دو هزار و ۷۰۰ نفر از مردم منطقه می شود، ارزیابی شد.