عباس شرفی روز چهارشنبه در گفت و گو اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: قبل از انقلاب شهرهای جاسک، پارسیان و بندرلنگه و همچنین بشاگرد و سیریک نیز که آن زمان جزو شهرستان میناب بودند، از راه مناسب برخوردار نبوده اما اکنون راههای روستایی این شهرستانها از وضعیت مناسبی برخوردار است.
وی بیان کرد: در حال حاضر تقریبا همه مراکز پرجمعیت و مراکز روستایی بالای ۱۰۰ خانوار هرمزگان به جز ۱۰ روستا از راه آسفالته مناسب برخوردار هستند.
مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای هرمزگان اظهار کرد: روستاهای «کوه حیدر» و «نیک دشت» بشاگرد، «گوسمند» و «دوین» میناب، «شهرک شهید سلیمانی» سیریک، «انجیردان» بستک، «دشت مارم»، «کوران»، «مهدی آباد» و «توتنگ» بندرعباس از روستاهای بالای ۱۰۰ خانوار استان بوده که آسفالت آن تا پایان سال آینده انجام می شود.
شرفی ادامه داد: برای اجرای این طرحها از محل سفر رییس جمهور ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار مصوب شده که بخشی از این طرح ها در دست اجرا بوده و تا پایان امسال به بهرهبرداری می رسد و مابقی نیز تا پایان سال ۱۴۰۲ به سرانجام می رسد.
وی ابراز کرد: در مجموع از محل مصوبات سفر رییس جمهور ۸۵۰ میلیارد تومان برای ۱۸ طرح راه روستایی و راهداری اختصاص یافت که همه این طرحها براساس تعهدات صورت گرفته در حال اجرا است که ۲ طرح آن شامل پُل ۹ دهانه ۲۰ متری چارک بندرلنگه و بهسازی «تنگ بستک» و «چاه بنادر» شهرستان بستک به اتمام رسیده و مابقی نیز با پیشرفت بالای ۵۰ درصد درحال انجام است.
گفتنی است؛ استان هرمزگان دارای هزار و ۷۱۲ روستا و آبادی دارای سکنه است که تاکنون هزار و ۱۹۰ روستای آن، از راه روستایی آسفالته برخوردار شدهاند.
از این تعداد روستا، هزار و ۳۳۱ روستای بالای ۲۰ خانوار جمعیت دارند که هزار و ۸۷ روستا معادل ۸۲ درصد از راه مناسب و آسفالته برخوردارند.
استان هرمزگان در مجموع دارای ۳۴ کیلومتر آزاد راه ،۷۷۷ کیلومتر بزرگراه، ۶۲۳ کیلومتر راه اصلی و سه هزار و ۲۰۲ کیلومتر نیز راه شریانی و فرعی است.