محمدرضا حصیری روز پنجشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، افزود: بعد از اعلام وضعیت اضطرار در حوزه تامین گاز کشور، قم بهعنوان یکی از استانهای مهم در پشتیبانی و تامین گاز کشور، وظیفه ویژهای در این زمینه داشت.
وی با اشاره به فعالیت ۴۲ جایگاه عرضه سی ان جی در قم، اضافه کرد: از ۲۲ دیماه تاکنون، جایگاههای عرضه سی ان جی در استان فعالیتشان را ۵۰ درصد کاهش دادند و بعضی در طول روز و بعضی در طول شب فعال هستند.
وی با بیان اینکه فعالیت جایگاهها از نظر توزیع جغرافیایی طوری برنامهریزی شد که بتواند تمام استان را تحت پوشش قرار دهد، ادامه داد: در اکثر محورهای داخل شهری، جایگاههای عرضه سی ان جی فعال و پاسخگوی نیاز مصرفکنندگان بود و در هیچ منطقهای تعطیلی کامل و یا فعالیت همزمان چندین جایگاه نداریم.
حصیری با قدردانی از همکاری مسئولان جایگاههای سی ان جی، گفت: تا زمانی که برودت هوا ادامه داشته باشد، کاهش ۵۰ درصدی فعالیت جایگاههای عرضه سی ان جی ادامه دارد تا به تامین گاز کشور کمک شود.
به گفته وی، با توجه به محدودیت در مصرف سی ان جی از ۲۲ دیماه، روزانه ۱۶۰ هزار لیتر بنزین علاوه بر مصرف طبیعی استان تامین شد تا نیاز مصرفکنندگان برآورده شود.
وی بیان کرد: تامین سوخت کامل نیروگاه سیکل ترکیبی، آمادهباش برای پشتیبانی در تامین سوخت دوم مراکزی که ممکن بود به دلیل افت فشار فعالیتشان کم شود، تامین سوخت ژنراتورهای برق، تامین سوخت دوم مراکز بهداشتی درمانی، کنترل دمای هوشمند شرکت نفت، معاینه فنی موتورخانهها، تبلیغات محیطی در زمینه کاهش مصرف و بهینهسازی سوخت از جمله اقداماتی بود که شرکت نفت در بحران انرژی گاز انجام داد.
۶۵ نقطه عرضه بنزین و ۴۲ جایگاه عرضه سی ان جی در استان قم فعال است.