به گزارش خبرنگار ایرنا، سید محمود حسینی پور شامگاه چهارشنبه در جلسه شورای اداری استان مازندران که در شهرستان آمل برگزار شد، افزود: این حماسه بزرگ کشور باید در سطح استان مازندران هم به آن پرداخته شود و جزو اتفاقات بزرگ استان است.
وی ادامه داد: در مجموعه حوادث و بحران هایی که در جمهوری اسلامی رخ داد حماسه ششم بهمن آمل در تراز دیگر حماسه های کشور به شمار می رود.
رییس شورای اداری استان مازندران با برشمردن رویدادهای تاریخی کشور گفت: حماسه تنباکو که به عنوان حماسه بزرگ تاریخ معاصر مطرح می شود و در تقویم کشور نیز قرار گرفته است و حماسه ۱۵خرداد که جزو حماسه های مرتبط با انقلاب اسلامی است در حوزه حماسه های مهم و ملی به شمار می روند.
حسینی پور افزود: به رغم اینکه بنیانگذار انقلاب اسلامی و رهبر معظم انقلاب در خصوص حماسه ششم بهمنآمل فرمودند اما آنطور که باید وشاید این حماسه جایگاه خود را پیدا نکرده است هرچند که زحمات زیادی سالهای سال کشیده شده است.
وی ادامه داد: واقعیت این مساله این است که همه مازندران یکپارچه نسبت به این حماسه احساس مسوولیت کنند، این حماسه جزو افتخارات مازندران است و جزیی از ورق های استراتژیک کتاب انقلاب اسلامی است.
نماینده عالی دولت در استان مازندران گفت: حادثه ای که بنیانگذار انقلاب اسلامی در آن مقطع و همچنین در وصیت نامه سیاسی عبادی یاد کردند و نباید این حماسه را فقط در دایره شهرستان آمل دید و جایگاه حماسه ملی دارد.
حسینیپور تاکید کرد: باید تلاش کنیم این حماسه را در تراز ملی تبیین کنیم.
وی بیان کرد: در جریان انقلاب اسلامی در برخی از استان های کشور حوادثی با جمعیت کمتری رخ داد اما آن را بزرگ جلوه می دهند؛ حماسه بزرگ ششم بهمن آمل بزرگ بوده و است اما آنچنان به آن پرداخته نشده است.
استاندار مازندران گفت: تشکیل ستاد ششم بهمن آمل در مرکز استان با همکاری اعضای فعلی این ستاد در این جلسه به عنوان مصوبه شورای اداری مازندران تصویب می شود که سال آینده در تمامی شهرستان های استان در خصوص برگزاری این حماسه فعال شوند و دبیرخانه دائمی این ستاد در شهرستان آمل فعال شود تا بدین گونه ماهیت این حماسه و اثرات آن در حفظ انقلاب اسلامی تبیین شود.
به گزارش ایرنا، حماسه ششم بهمن سال ۱۳۶۰ انقلابی کوچک در برابر توطئه دشمنان انقلاب و مردم بود که با گذشت چهل سال همچنان راویانی زنده و تازه نویس و زوایایی شنیدنی و پندآموز دارد.
امروز ۴۱ سال از زمانی که خیابان های شهرآمل رنگ خون به خود گرفت می گذرد ؛ خونی که از لابلای سنگرهایی که مرد و زن ، پیر، جوان و نوجوان با دست های خالی و برای دفاع از آرمانی نوشکفته جاری شد تا سدی در برابر نفاق و منافق برای حراست از انقلابی جوان شود.
۴۱ سال از روزی که شهر آمل نام خود را در تاریخ ایران، اسلام و انقلاب جاویدان کرد، می گذرد. البته حماسه ای که مردم این شهر بزرگ آفریدند با هیچ واژه حماسی قابل وصف نیست و از آن روز سربند « هزارسنگر » بر پیشانی این شهر به یادگار مانده است تا همگان بدانند شهر بدون سنگر چگونه برای انقلاب ایستاد.