سید محمدرضا سیدحسینی روز شنبه در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه با اجرای طرح کشت قراردادی گندم تکلیف کشاورزان از همان ابتدا مشخص میشود، اظهارداشت: با اجرای این طرح، گندمکاران سیستان و بلوچستان با اطمینان خاطر بیشتری فرآیند کاری خود را دنبال میکنند که همین موضوع در نهایت موجب ارتقای کمی و کیفی سطح تولید این محصول راهبردی در مزارع استان میشود.
وی با بیان اینکه اجرای طرح کشت قراردادی به دلیل تاثیر مثبتی که در زمینه ارتقای سطح کمی و کیفی تولید محصولات کشاورزی ایفا میکند، عامل مهمی در پایداری امنیت غذایی نیز به شمار میآید، افزود: بیشاز ۳۲ هزار هکتار گندم امسال در سیستان و بلوچستان کشت شده که از این سطح ۲۹ هزار هکتار آن تحت پوشش کشت قراردادی قرار گرفت.
رییس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: کشت قراردادی گندم در این استان امسال نسبت به سال گذشته با چهار هزار هکتار رشد هشت برابری داشته است.
وی بیان کرد: کشاورزان شرکت کننده در طرح کشت قراردادی گندم میتوانند محصول خود را بیمه کنند و هزینه بیمهنامه نیز مانند نحوه خرید کود در زمان تحویل گندم کشاورزان به دولت از مبلغ قابل پرداخت به آنان کسر میشود و کسانی هم که از قبل بیمه دارند میتوانند از تخفیف ۲۰ درصدی که برای شرکت در این طرح در نظر گرفته شده، استفاده کنند.
حسینی افزود: با اقدامات مطلوب انجام شده همکاران ما در ادارات جهاد کشاورزی شهرستانها از مجموع ۲۹ هزار هکتار کشت قراردادی گندم در سیستان و بلوچستان ۱۵ هزار هکتار آن تحت پوشش بیمه قرار گرفته که در استان بینظیر است.
به گزارش ایرنا، طرح کشت قراردادی گندم با هدف حمایت از کشاورزان اجرا میشود و در آن مزایای خوبی دیده شده که گندمکاران با استفاده از آن میتوانند محصول خود را با سهولت بیشتری تولید کنند و در قالب خرید تضمینی به دولت تحویل دهند.
طرح کشت قراردادی گندم با هدف حمایت از کشاورزان در استان اجرا میشود و در آن مزایای خوبی دیده شدهاست که گندمکاران با استفاده از آن میتوانند محصول خود را با سهولت بیشتری تولید کنند و در قالب خرید تضمینی به دولت تحویل دهند.
در این طرح ابتدا نیاز است تا کشاورزان اطلاعات خود را در سامانه پهنه بندی به روز کنند و بعد از آن به پایگاه اطلاع رسانی شرکت بازرگانی دولتی به نشانی https://gtc.ir مراجعه نمایند و نرم افزاری که به همین منظور طراحی شدهاست را دانلود کنند.
فرآیند ثبت نام در نرم افزار ساده است و با استفاده از کد ملی و شماره تماس کشاورز صورت میگیرد، بعد از عقد قرار داد در نرمافزار و تایید شدن آن، کشاورز میتواند برای استفاده از مزایای مورد نظر طرح همچون دریافت کود به کارگزاریهای شرکت خدمات حمایتی کشاورزی مراجعه کند.