حمزه کرایلو روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این مرکز دولتی با هشت کارگاه از جمله لولهکشی خانگی و تجاری گاز، پرورش قارچ، تعمیر موتورسیکلت و سرویس و تعمیر تراکتور با صرف ۱۲۰ میلیارد ریال اعتبار دولتی در دهه فجر امسال به بهرهبرداری خواهد رسید و علاوه بر هنرجویان ایرانی، به علاقه مندان کشور ترکمنستان هم آموزشهای مورد تقاضا را ارائه خواهد کرد.
وی بیان کرد: ایجاد این مرکز آموزشی دولتی، فرصت خوبی برای این شهرستان محروم، مرزی و دورافتاده برای توسعه روابط با سایر شهرهای استان است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای گلستان همچنین بر توسعه ارائه آموزش به روستاهای استان تاکید کرد و گفت: افزایش آموزش مهارتی به ساکنان روستاهای استان، زمینهساز کاهش محرومیت و ایجاد اشتغال پایدار و در نتیجه کاهش تمایل به مهاجرت است.
کرایلو ادامه داد: ۴۷ درصد جمعیت گلستان در روستاها سکونت دارند که بسیاری از آنها حتی یک آموزش مهارتی را فرانگرفتهاند که برای جبران این نارسایی، برگزاری دوره آموز مهارتی با اولویت مناطق محروم در دستور کار قرار دارد.
وی گفت: همچنین اولین کارگاه جهادی آموزش مهارت در راستای محرومیتزدایی در سه روستای محروم آققلا برگزار شد.
کرایلو در ادامه با اشاره به این که تاثیر آموزش فنی و حرفهای بر کسی پوشیده نیست، افزود: یکی از دغدغههای مهم دولتمردان، تلاش و فعالیت برای بستن پرونده بیکاری است که در این بخش، برنامه هفتم توسعه براساس مهارتآموزی در دست تدوین است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای گلستان با بیان این که براساس زیست بوم شهرستانهای اهل سنتنشین، استقبال خوبی از آموزشهای مهارتی شده است ،گفت: تلاش میکنیم عدالت در توزیع امکانات و تجهیزات و برگزاری دورههای آموزشی مورد نیاز در همه شهرستانها از جمله مناطق اهل سنتنشین رعایت شود.
کرایلو از میزبانی برگزاری بیستمین دوره مسابقات فناوری اطلاعات در گلستان خبر داد و گفت: این مسابقات اواخر بهمن ماه امسال در ۶ رشته پردازش ابری، طراحی و توسعه وب، راهکارهای نرمافزاری برای تجارت، توسعه نرمافزارهای موبایل، مدیریت سیستمهای تحت شبکه و همچنین هنر بازیهای سه بعدی رایانهای برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به اجرای طرحهای نخلستان (ویژه فارغالتحصیلان دانشگاهی) و کهاد (ویژه دانشجویان) در این استان، اضافه کرد: این طرحها برای برطرف کردن خلاهای آموزشهای مهارتی با رویکرد آیتی در حال اجرا است.