تهران- ایرنا- مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی از فروش ۹ هزار میلیارد تومان کالاهایی که بیش از ۲۰ سال در انبارهای اموال تملیکی مانده بود خبر داد و گفت: رشد ۶ برابری فروش کالاها در دولت سیزدهم با سرعت در تعیین و تکلیف کالاها رقم خورد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، «سید عبدالمجید اجتهادی» امروز (یکشنبه) در حاشیه مجمع عمومی سالیانه سازمان اموال تملیکی در جمع خبرنگاران با اشاره به تعیین تکلیف ۲۵ هزار میلیارد تومانی کالاهای این سازمان اظهار داشت: ۹۵ درصد فروش از طریق حراج های الکترونیکی انجام شد.

وی افزود: رویکرد سازمان اموال تملیکی حرکت از حراج های حضوری به سمت حراج های الکترونیکی است، از این رو با فراهم سازی زیرساخت های برگزاری حراج الکترونیکی در دولت سیزدهم، به دنبال شفافیت در این عرصه هستیم.

مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی با اشاره به کالاهای فاسد شدنی به ویژه دارو، اظهار دشت: تعیین تکلیف کالاها با رای قطعی یا با مجوز فروش مرجع رسیدگی انجام می شود، از این رو سازمان اموال تملیکی موظف است که وضعیت کالاها را به مرجع رسیدگی اعلام کند تا مجوز دریافت کند.

وی ادامه‌داد: تاخیر در صدور مجوزهایی از سوی دستگاه های مختلف از جمله غذا و دارو و استاندارد، دلیل انهدام کالاهای فاسد شدنی بود.

اجتهادی تاکید کرد: طبق قانون از ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ داروهایی که به ظن قاچاق کشف می‌شود به سرعت تحویل دانشگاه های علوم پزشکی داده می شود، از این رو داروهایی که در انبارهای استانی سازمان اموال تملیکی بود به سرعت تعیین تکلیف شد و اکنون داروی خاصی در انبارها وجود ندارد.