به گزارش ایرنا، امیردریادار شهرام ایرانی در بازدید از بیمارستان کنارک اظهار داشت: بیمارستان ۶۴ تخت خوابی کنارک یکی از مراکز بزرگ درمانی است و باید مردم از خدمات مناسبی بهرهمند شوند.
وی ادامه داد: در بیمارستان ۶۴ تختخوابی کنارک با انجام تمام تخصصهای پزشکی پایه مورد نیاز بخش سلامت این شهرستان از جمله تخصصهای داخلی، جراحی، زنان و زایمان و اطفال و درمانگاهها، پاسخگوی نیاز شهروندان و اهالی این شهرستان خواهد بود.
فرمانده نیروی دریای ارتش گفت: با تلاش و پیگیریهای مسوولان شهرستان کنارک از جمله فرماندار و دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر، امروز شاهد عملیات اجرایی در تمام بخشهای این بیمارستان هستیم و موتورخانه و انشعابات آب، برق آن تکمیل و وصل و نیز تجهیزات موردنیاز برای نصب نیز خریداری شده است.
فرماندار کنارک نیز گفت: تکمیل و راهاندازی این بیمارستان از مطالبههای اصلی اهالی این شهرستان است تا هر چه سریعتر از خدمات بهداشتی و درمانی بهره مند شوند.
عبدالغفور حوت با اشاره به اینکه بیمارستان ۶۴ تخت خوابی نیروی دریای کنارک ان شاءالله در دهه فجر با تکمیل تجهیزات خریده شده به بهره برداری خواهد رسید، بیان کرد: نیاز شهرستان کنارک با جمعیت بیش از 100 هزار نفر و همجوار با چابهار بزرگترین بندر اقیانوسی ایران و نبود بیمارستان در زرآباد ساخت حداقل بیمارستان 220 تختخوابی است.
وی با بیان اینکه تامین نیروی انسانی مورد نیاز و تجهیزات از درخواست ها برای بیمارستان کنارک است، گفت: بدلیل کمبود امکانات بهداشت و درمانی و پزشک و پایین بودن شاخص های سلامت، سالها بیماران این شهرستان به سایر نقاط کشور برای انجام امورات درمانی مراجعه می کنند.
سرانه تخت بیمارستانی به ازای هر هزار نفر در جنوب سیستان و بلوچستان کمتر از ۶ دهم است
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر نیز گفت: سرانه تخت بیمارستانی به ازای هر هزار نفر در جنوب سیستان و بلوچستان کمتر از ۶ دهم تخت است بهطوریکه برخی مواقع برای بستری بیماران با کمبود شدید تخت روبرو میشویم.
دکتر صلاح الدین بویا افزود: اخص میانگین تخت بیمارستانی در کشور یک و هشت دهم به ازای هر یکهزار نفر و این شاخص در حوزه جنوب سیستان و بلوچستان بسیار ناچیز و اندک است.
وی با ابراز خوشحالی از آماده بودن بیمارستان کنارک و افتتاح آن در آینده ای نزدیک بر ساخت بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی چابهار تاکید و افزود: منکر کمبودها و مسائل و مشکلات در حوزه بهداشت ودرمان نیستیم اما تلاش برای کاهش مشکلات علیرغم کمبودها با جدیت ادامه دارد.
بویا بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر در مجموع بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر جمعیت ساکن در شهرستانهای جنوبی سیستان و بلوچستان را زیر پوشش دارد و یکی از بزرگترین دانشگاههای علوم پزشکی کشور از نظر مساحت و جمعیت زیرپوشش است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر ادامه داد: تکمیل طرح های نیمه تمام بهداشتی ودرمانی و بالابردن شاخص های سلامت از اولویت هاست و امیدواریم با بهبود شرایط اعتباری بخشی از مشکلات مرتفع شود.
به گزارش ایرنا فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر، فرمانده منطقه سوم نبوت کنارک، اعضای شورای شهر کنارک و رئیس شبکه بهداشت و درمان در این بازید حضور داشتند.