گرگان - ایرنا - نماینده ولی‌فقیه در گلستان و امام جمعه گرگان گفت: هنرمندان، شاعران و اهالی هنر در بخش‌های مختلف باید به سمت تولید آثار فاخر و نو در سطوح بین‌المللی برای مخاطبان گرایش داشته باشند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، آیت‌الله سیدکاظم نورمفیدی یکشنبه شب در دیدار با اعضای ستاد برگزاری اولین دوره ملی توانمندسازی مربیان سرود شرکت کننده در دوازدهمین دوره جشنواره سرود رضوی در گرگان اظهارداشت: البته در بحث آموزه‌های دینی علمای شیعه و سنی مطالب زیادی در اختیار جامعه اسلامی قرار داده‌اند.

نماینده مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد: البته نیاز است هنرمندان بخش‌های مختلف با هدایت آن آموزه‌ها به تولید آثار بپردازند.

آیت‌الله نورمفیدی بیان کرد: ما پیرو خاندان پیامبر اسلام (ص) هستیم و تبعیت کردن از حدیث ثقلین از افتخارات محسوب می‌شود.

نماینده ولی‌فقیه در گلستان گفت: نکته اساسی در مساله توحید و خداشناسی، دعوت همه انبیاء الهی براساس دستورات خداوند است که بهتر است، امروز این دعوت، سخنان و احادیث ائمه و امام در قالب زبان هنر برای مخاطبان بیان شود.

آیت‌الله نورمفیدی ادامه داد: ائمه اطهار (ع) همچنین در مساله سبک زندگی انسانی، راهکارهایی ارائه داده‌اند که باید بر روی آن و بیانش به زبان هنر، کارها و اقدامات عمیقی انجام شود.

امام جمعه گرگان افزود: با توجه به این که امام رضا (ع) ولی نعمت ما ایرانیان هستند و جدا از زوار ایرانی، سالانه مسلمان کشورهای مختلف برای زیارت بارگاه ایشان به کشورمان سفر می‌کنند، باید به شیوه نو و مدرن و مخاطب‌پسند به بیان روایات و احادیث مطرح شده از زبان آن معصوم بپردازیم و آثار فاخر و ماندگاری تولید کنیم.

آیت‌الله نورمفیدی بیان کرد: برگزاری جشنواره رضوی در قالب‌ها و بخش‌های مختلف به ویژه سرود که همراه با ملودی و موسیقی است، یکی از بهترین شیوه‌های انتقال روایات و احادیث و سبک زندگی و معرفت ائمه اطهار است.

نماینده مردم گلستان ضمن تقدیر و تشکر از عوامل برگزاری این جشنواره به ویژه عوامل برگزاری جشنواره سرود رضوی در این استان، بر پرهیز از کارهای شکلی، ساده و سَبُک در برگزای این جشنواره تاکید کرد.

بیستمین جشنواره رضوی در ۱۶ بخش در حال انجام است

مدیرعامل بنیاد بین‌المللی فرهنگی هنری امام رضا (ع) در این دیدار ابتدا توضیحاتی در خصوص ساختار و اهداف تشکیل این بنیاد پرداخت و سپس گزارش در خصوص فعالیت‌های بنیاد و تشریح جشنواره‌های ملی و بین‌المللی رضوی ارائه کرد.

مرتضی سعیدی‌زاده در ادامه اظهارداشت: گستره فعالیت‌های این بنیاد در تمامی حوزه‌های فرهنگی _ هنری _ رسانه‌ای _ قرآنی و دینی است.

وی بیان کرد: این بنیاد از ابتدای فعالیت خود تاکنون تولیدات فاخر و آثار ارزشمندی در خبرگزاری رضوی، فصلنامه علمی پژوهشی، فعالیت و تولید محتوا در بستر فضای مجازی داشته است.

سعیدی‌زاده خاطرنشان کرد: در این بنیاد در حوزه فرهنگ عمومی کنشگری بسیاری در بخش‌های مختلف انجام شده است.

مدیرعامل بنیاد بین‌المللی فرهنگی هنری امام رضا (ع) گفت: رویدادهای فرهنگی و هنری زیادی در قالب جشن‌ها و جشنواره‌های فرهنگی هنری توسط این بنیاد در سراسر کشور انجام می‌شود که سال گذشته در دو هزار نقطه از کشور، این رویدادها انجام شده است.

سعیدی‌زاده افزود: توسعه و گسترش فرهنگ رضوی و نیز نشر معارف اهل بیت (ع) از عمده فعالیت‌ها و اهداف این بنیاد است.

وی یادآور شد: اکنون بیستمین دوره جشنواره رضوی در ۱۶ رشته در سطوح مختلف ملی و بین‌المللی و در حوزه‌های مختلف فرهنگی، هنری، قرآنی و رسانه‌ای و برای رده‌های سنی نوجوانان و جوانان و بزرگسالان در حال انجام و برگزاری است.

مدیرعامل بنیاد بین‌المللی فرهنگی هنری امام رضا (ع) تصریح کرد: جشنواره سرود رضوی که دوازدهمین دوره آن در حال برگزاری است، برای اولین بار دوره توانمندسازی مربیان این بخش و نیز برای اولین بار به یک استان (گلستان) و نیز برای اولین بار با همکاری آموزش و پرورش، به عنوان یکی از حوزه‌های فراگیر هنر و رسانه، در حال انجام است.

سعیدی‌زاده گفت: ۸۰ نفر از مربیان سرود از سراسر کشور فراخوان شدند که در قالب کارگاه آموزشی سه روزه به میزبانی استان گلستان در گرگان دوره توانمندسازی آنان برگزار می‌شود.

محمد رعیت، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان هم ضمن تقدیر و تشکر از سپردن میزبانی دوازدهمین دوره جشنواره سرود رضوی به گلستان، خواستار حمایت نماینده ولی‌فقیه در گلستان و امام جمعه گرگان، استاندار گلستان و سایر مدیران و مسوولان استانی و شهرستانی شد.