به گزارش خبرنگار ایرنا دبیر جشنواره علامه حلی خوزستان در آیین اختتامیه ششمین و هفتمین جشنواره علامه حلی خوزستان گفت:در مجموع یکهزار و۱۴۶مقاله پژوهشی از حوزه های علمیه سراسر استان به دبیرخانه جشنواره ارسال که از این تعداد ۲۴ مقاله پژوهشی در بخش خواهران و ۱۹مقاله در بخش برادران انتخاب شد.
حجت الاسلام محمد میرعلایی راد افزود: جشنواره علامه حلی یک جشنواره ملی در عرصه پژوهش است که توسط معاونت پژوهش حوزه های علمیه کشور برگزار میشود و هدف اصلی از برگزاری آن انگیزه سازی برای طلاب جوان برای ورود به عرصه پژوهش، ترویج روحیه تحقیق و پژوهش و گسترش مهارت های تحقیقی و پژوهشی است.
دبیر جشنواره علامه حلی(ره) خوزستان افزود: مخاطب اصلی جشنواره طلاب پایههای یک تا ۱۰ و سالهای اول درس خارج است.
میرعلایی راد ادامه داد: ابتدا فراخوان جشنواره اعلام می شود که معمولا" از اسفند ماه فراخوان ثبت آثار شروع و تا تابستان سال بعد ادامه خواهد داشت، بعد از پایان مهلت ثبت آثار، فرایند ارزیابی و انتخاب آثار برتر شروع و در سه مرحله اجمالی، تفصیلی شماره یک و تفصیلی شماره دو انجام شد.
معاون پژوهش حوزه علمیه خوزستان در ادامه گفت: در خوزستان به برکت زحمات دوستان در طول سالها و دوره های مختلف تا به حال هفت دوره جشنواره علامه حلی استانی برگزار شده که اختتامیه ششمین و هفتمین دوره این جشنواره به علت همه گیری کرونا به صورت یکجا برگزار شد.
زعیم حوزه های علمیه خوزستان در این آیین گفت: جشنواره علامه حلی یکی از مسیرهای مهم برای ترویج پژوهش و تحقیق توسط طلاب جوان در حوزه های فقه، اصول، کلام، حدیث، ادبیات و علوم قرآنی است.
آیت الله سیدمحمدعلی موسوی جزایری افزود: کار تحقیقی و پژوهشی تمرین اجتهاد در حوزه های علمیه است و باید طلاب آن را جدی بگیرند و در این زمینه تلاش کنند.
وی قله درس طلبگی را اجتهاد توصیف و آن را در زمره جهاد در راه خدا برشمرد و افزود:طلاب جوان باید تلاش شبانه روزی کنند تا به مقام اجتهاد برسند.
در این آیین به نفرات برگزیده جشنواره استانی ششم و هفتم علامه حلی جوایزی اهدا شد.