به گزارش ایرنا از روابط عمومی سازمان منطقه آزاد کیش، سید ایوب نبی زاده روز دوشنبه اظهار کرد: امسال یک هزار ک ۳۲۷ مورد بازدید از نانوایی های جزیره انجام شده که در نتیجه آن، هشا واحد به علت تداوم تخلفاتی همچون گرانفروشی و کمفرورشی به صورت موقت تعطیل شدند.
وی افزود: در این مدت به منظور ارتقای کیفیت نان تولیدی از ۹۸۶ مورد نانواییهای این جزیره نمونهبرداری شد.
نبی زاده اضافه کرد:این نمونه برداریها در زمینه آرد و خمیر، درصد سبوس گیری، بلانکت، جوش شیرین و رطوبت نانهای تولیدی اخذ شدهاست.
وی با اشاره به ۵۱ مورد شکایت ثبت شده در سامانه ۱۲۴، بیشترین تخلفات نانواییها در کیش را کم فروشی و برخورد نامناسب با مشتریان عنوان کرد و گفت: وزن چانه استاندارد نان سنگک ۶۰۰ گرم، لواش ۱۶۰ گرم، بربری ۴۲۵گرم و تافتون ۲۰۵ گرم است و نانوایی ها ملزم به رعایت آن هستند.
وی تاکید کرد: کیشوندان و گردشگران در صورت مشاهده هرگونه تخلف صنفی نانوایی ها، می توانند مراتب را با شماره ۱۲۴ اطلاع دهند.
جزیره کیش دارای ۲۷ واحد سنتی نانوایی که شامل ۸ واحد بربری، ۷ واحد سنگک و ۱۰ واحد لواش و ۲ واحد تافتون و ۴ واحد تولید نان فانتزی است و حدود ۱۵۰ نفر در این نانواییها مشغول ارائه خدمات به مردم هستند.