ابراهیم بیانی سهشنبه در گفتوگو با ایرنا اظهار کرد: از همان لحظه اولی که حادثه تروریستی شاهچراغ(ع) رخ داد، مجموعه بنیاد شهید و امور ایثارگران در کنار استانداری فارس و سایر دستگاهها پیگیر موضوعات و مباحث مربوط به مجروحان و خانوادههای شهدای این حادثه بود.
تشییع باشکوه شهدای حرم مطهر شاهچراغ (ع)
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان فارس ادامه داد: تشییع باشکوه شهدای حرم مطهر شاهچراغ (ع) یکی از کم نظیرترین مراسمی بود که در طول ۴۳ سال گذشته در شهر شیراز برگزار شد. مردم شیراز این شهدای والامقام را تکریم کردند و مراسم با شکوهی برای تشییع و وداع با این شهیدان برگزار شد.
پیگیری مشکلات خانوادههای مجروحان و شهدای شاهچراغ (ع)
بیانی به بیان اقدامات انجام شده برای پیگیری مسائل و مشکلات خانوادههای مجروحان و شهدای شاهچراغ (ع) پرداخت و گفت: پیگیری برای اعزام خانواده شهدای حرم شاهچراغ (ع) به تهران و دیدار با رهبر معظم انقلاب از مهمترین اقدامات ما پس از وقوع این حادثه بود؛ همچنین برای برگزاری مراسم سوم، هفتم و چهلم و دفن این شهدا پیگیریهای لازم انجام شد.
وی عنوان کرد: خانوادههای شهدا پس از برگزاری مراسم تشییع در شیراز برای طواف شهدا در حرم مطهر امام رضا (ع) به مشهد مقدس اعزام شدند و سپس دیداری با تولیت این آستان، امام جمعه و استاندار مشهد داشتند.
تلاش برای احراز قطعی شهادت این شهدا و احقاق حقوق خانوادههای آنها
بیانی به پیگیریهای این بنیاد برای پیشبرد امور درمانی مجروحان این حادثه در بیمارستانهای شیراز اشاره کرد و گفت: سه بیمارستان شیراز از جمله بیمارستانهای نمازی، شهید رجایی و مسلمین میزبان این مجروحین بودند و آخرین مجروح این حادثه هفته گذشته از بیمارستان ترخیص شد.
وی پیگیری به منظور احراز قطعی شهادت این شهدا را از دیگر اقدامات این بنیاد قلمداد کرد و گفت: تمام تلاش خود را برای پرداخت کامل حق و حقوق خانوادههای این شهدا به کار گرفتهایم. کمیسیون پزشکی نیز برای تعیین درصد میزان جانبازی مجروحان این حادثه با حضور ۸پزشک متخصص از تهران تشکیل شد و نتایج درصد جانبازی این مجروحین تا چند روز آینده اعلام خواهد شد.
بهرهگیری از ضوابط و قوانین شهدا و جانبازان دفاع مقدس برای شهدا و جانبازان حادثه شاهچراغ
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان فارس عنوان داشت: تمام ضوابط و قوانینی که برای شهدا و جانبازان دفاع مقدس ساری و جاری است برای شهدا و جانبازان حرم احمدبنموسی (ع) هم به کار گرفته میشود؛ ما کماکان پیگیر مسائل و مشکلات خانوادههای شهدا و مجروحان این حادثه هستیم. البته مبنای اصلی، مجروحین و افرادی هستند که مورد اصابت تیر قرار گرفتهاند.
وی با بیان اینکه این حادثه ۱۳ شهید و ۱۹ مجروح به همراه داشت، گفت: افزون بر این ۱۹ مجروحی که در این حادثه تیر خورده بودند چند نفر هم مصدوم داشتیم که در حال فرار کردن از صحنه عملیات تروریستی یا پناه گرفتن دچار حادثه شده و آسیب دیده بودند. در واقع حدود ۲۷ نفر مجروح و مصدوم را در این حادثه داشتیم که مشکلات آنها در کمیسیون دنبال شد.
او با اعتقاد به اینکه در بحث تعیین درصد جانبازی آنچه ملاک قرار میگیرد استمرار اثر مجروحیت است، گفت: اگر تأثیر مجروحیت یا مصدومیت فرد به گونهای باشد که پس از گذشت سالها در بدن باقی بماند، شامل درصد جانبازی میشود.
خدمت بزرگ شهدای شاهچراغ (ع) به شهر شیراز
بیانی اضافه کرد: من معتقد هستم شهدا و مجروحان حادثه تروریستی شاهچراغ (ع) خدمت بزرگی را به مردم شیراز انجام دادند چراکه باعث شناخته شدن هر چه بیشتر این حرم مطهر در جهان شدند. در حقیقت شهدای شاهچراغ (ع) توانستند این حرم مطهر را بهتر و بیشتر به دنیا معرفی و توجه جهانیان را به شهر شیراز و حرم مطهر حضرت احمدبن موسی (ع) جلب کنند.
غروب چهارشنبه چهارم دی ماه فردی تکفیری در حرم مطهر حضرت احمد بن موسی شاهچراغ (ع) زائران را به رگبار بست که در این عملیات تروریستی، ۱۳ نفر شهید و ۳۰ نفر مجروح و مصدوم شدند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان فارس اظهار داشت: حادثه تروریستی تکفیری حرم مطهر شاهچراغ(ع) عمق خباثت و پلیدی دشمنان کشور را نشان داد و جا دارد رسانهها در موضوع فاجعهای که اتفاق افتاد بیشتر و بهتر کار کنند تا رسانههای معاند نتوانند از این مسائل سواستفاده کنند.
به گزارش ایرنا، غروب روز چهارشنبه (۴ آبانماه جاری ) فردی مسلح با حمله به زائران و خادمان حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) در شهر شیراز ۱۳ نفر از جمله چند کودک و زن را به شهادت رساند و ۳۰ نفر را نیز مجروح کرد.
برای پیگیری آخرین اخبار و گزارشهای خبرنگاران ایرنا مرتبط با این رخداد اینجا را کلیک کنید.