به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا ازپژوهشکده سرطان معتمد، رئیس این پژوهشکده افزود: فاصله امتیاز پژوهشکده با موسسه حائز رتبه اول در حدی است که اگر مستندات پتنتهای پژوهشکده و برخی دیگر از داده های شاخص های ارزشیابی هم بموقع ارائه شده بود، در این رتبه بندی موفق به کسب رتبه اول می شدیم. زیرا پژوهشکده سرطان معتمد در این رتبه بندی هم در بین موسسات تحقیقاتی با زمینه فعالیت مشابه نظیر سرطان، هماتولوژی و سلول های بنیادی در رتبه اول قرار دارد.
رامین صرامی فروشان با بیان این که پژوهشکده سرطان معتمد در سال های ۹۷، ۹۸ و ۹۹ به ترتیب حائز رتبه های ۲۰، ۱۷ و ۹ شده بود، افزود: این پژوهشکده در سال جاری، رتبه های برتر دیگری را هم در سطح ملی و در سطح واحدهای پژوهشی جهاد دانشگاهی کسب کرده است. بنابر اعلام ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری از بین حدود ۱۰۰ دانشگاه، پژوهشگاه و موسسه پژوهشی کشور به عنوان یکی از پنج مرکز برتر (حائز رتبه الف) در اجرای ماموریت های ملی مصوب ستاد توسعه زیست فناوری معرفی شده است.
وی تصریح کرد: در ارزشیابی عملکرد سال ۱۴۰۰ گروه های پژوهشی جهاد دانشگاهی هم که دفتر تخصصی علوم پزشکی جهاد دانشگاهی انجام داده و طی آن ۳۲ گروه پژوهشی دارای موافقت قطعی بالای یک سال در شاخص های مختلف از قبیل طرح های فناورانه، ثبت اختراع و اکتشاف، دستیابی به فناوری، انتشار کتاب و مقالات، تدوین محتوای دورههای آموزشی، رتبهها و جوایز اخذ شده، برگزاری همایش ها و کارگاه های تخصصی، شرکت در نمایشگاه های تخصصی، دورههای آموزشی و کارگاه ها، فرصتهای مطالعاتی و انتشار مجلات، ارزیابی و امتیازبندی شده اند، گروه پژوهشی ژنتیک سرطان پستان پژوهشکده سرطان معتمد با بالاترین امتیاز موفق به کسب رتبه اول شده است.
مرکز تحقیقات غدد و متابولیسم وابسته به دانشگاه علوم پزشکی تهران در ارزشیابی انجام شده وزارت بهداشت، رتبه اول را در بین مراکز تحقیقات بالینی دارای ردیف مستقل بودجه از آن خود کرده است.