به گزارش خبرنگار ایرنا ، آیت الله محمدباقر محمدی لایینی دوشنبه در نشست مشترک کمیته های تخصصی استان و مسوولان ستاد دهه فجر شهرستان ها که در ساری برگزار شد، افزود: دراین سال ها نظام با ارایه خدمات مختلف در بخش های جاده ، آب آشامیدنی ، گاز ، خانه های بهداشت زمینه ساز بهره مندی مردم در اقصی نقاط کشور به این خدمات شده است خدماتی که نمی توان از آنها چشم پوشی کرد.
امام جمعه ساری با اشاره به نقش رسانه ها در بازگو کردن مسایل گفت: رسانه فقط تولید محتوا نیست و باید با ابزار رسانه به دنبال ایجاد شبکه جهانی ارتباطات باشیم تا زمینه جذب تمام مخاطبان فراهم کند.
آیت الله محمدی لائینی بیان کرد: استفاده نکردن درست از ظرفت رسانه ها باعث شده تا چند خبرگزاری دنیا خوراک مسموم اطلاعاتی به مردم بدهند.
وی با قدردانی از تلاش های صورت گرفته از سوی کمیته های ستاد دهه فجر مازندران ادامه داد: خوشبختانه این اقدام باعث شده تا موجی در استان رقم بخورد که امیدواریم این موج زمینه ساز حضور پرشور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن شود.
نماینده ولی فقیه در استان مازندران گفت: برنامه های امسال دهه فجر از ۲ منظر حائز اهمیت است، نخست این مراسم بعد از دوران کرونا و به صورت منسجم و برنامه ریزی شده برگزار می شود و از منظر دیگر با توجه به اغتشاشات دشمنان و خیال خام ضربه به نظام و وجود فاصله میان مردم و انقلاب حائز اهمیت است.
آیت الله محمدی لائینی افزود: به رغم این نگاه و میل غلط دشمنان امروز و امسال همه مردم ، احزاب و جریان ها با هر نگاه و سلیقه ای که در چارچوب انقلاب اسلامی می گنجد ،حضور بسیار جانانه و باشکوه را رقم خواهند زد.
به گفته وی، امام خمینی(ره) در سال ۱۳۵۷ برای ورود به کشور و استقرار نظام جمهوری تصمیم گرفتند با اطلاع از اینکه سفری خطرناک پیش رو دارند به ایران آمدند و در کنار مردم کشور خود ماندند نه اینکه وکالت بگیرند.
رییس شورای فرهنگ عمومی گفت: آن هایی که در حال حاضر به دنبال جمع کردن وکالت هستند می دانند جایگاهی در ایران ندارند و با فریبکاری و استفاده از مظاهر خشونت و قساوت نتوانستند به مقاصد خود برسند.
آیت الله محمدی لائینی تاکید کرد: انقلاب اسلامی به پشتوانه همین حضور پرشور مردم در صحنه های مختلف شکل گرفته است و مردم همچنان با حضور خود در راهپیمای های مناسبتی موضع خود را در قبال مسایلی که اخیرا در کشور رخ داده است نشان داده اند اما دشمنان خود را به خواب زده اند و نمی خواهند این موضوع را ببینند.
وی ادامه داد: با پرهیز از چهره دولتی مراسم و جشن های دهه فجر باید این برنامه ها مردمی باشد و بدنه ملت در این مراسم حضور داشته باشند و نهادها دولتی فقط با بسترساز زمینه این حضور را رقم بزنند.
امام جمعه ساری عملکرد درست نهادها و دستگاه های اجرایی را عاملی در ایجاد رضایت مردم از نظام برشمرد و گفت: مدیران بدانند که عملکرد آنها می تواند در ایجاد رغبت و انگیزه در مردم برای حضور و همراهی تاثیر بگذارد.
وی با اشاره به اینکه باید اهداف انقلاب پیاده شود، افزود: شعار حکومت عدل علی و آرمان های انقلاب باید مورد توجه جدی قرار بگیرد .