صدرالله بهرامی روز سهشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود:در این مدت ۵۷۶شناور تجاری در بندر سجافی تردد داشته اند که در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۱۵درصد رشد داشته است که نشان دهنده رونق دوباره تجاری در این بندر پس از همه گیری ویروس کرونا است.
وی اظهار داشت: بندر سجافی با برخورداری از مزایایی نظیر پسکرانه جمعیتی مناسب در حوزه بازار، زیرساختهای مناسب برای صادرات آبزیان، محصولات کشاورزی و احشام، دارای قابلیتهایی همچون راهاندازی تجارت از طریق کالاهای تهلنجی و همراه ملوان شامل لوازم برقی ، لوازم یدکی خودرو و همچنین تجارت ساحلی با استان بوشهر است.
معاون مهندسی و عمران اداره کل بنادر و دریانوردی خوزستان با اشاره به لزوم افزایش طول اسکله بندر سجافی گفت: بهسازی زیرساختها و توسعه این بندر جدیت در دست اقدام است.
وی با اشاره به اینکه بندر سجافی در اقتصاد شهرستان هندیجان نقش کلیدی دارد افزود: هم اکنون ۲۰۰ فروند شناور تجاری در بندر سجافی فعالیت دارند و این شناورها در زمینه ورود کالاهای ملوانی نیز فعالیت چشمگیری دارند و موجب اشتغال مستقیم برای بیش یک هزار و ۶۰۰ نفر شدهاند.
معاون مهندسی و عمران اداره کل بنادر و دریانوردی خوزستان با اشاره به اینکه در محدوده بندر سجافی، پروژههای متعددی تعریف شده است، افزود: عملیات اجرایی ۵۶۰ میلیارد ریال از این پروژهها تا پایان سال جاری آغاز میشود.
وی با تاکید بر اهمیت مقوله ایمنی دریایی عنوان کرد: ترددهای دریایی در بندر سجافی تحت نظارتهای مرتبط با حوزه جستجو و نجات قرار دارد و به منظور گسترش دامنه و ارتقای سطح ایمنی ترددهای دریایی، پیشبینیهای لازم صورت گرفته است.
بهرامی با اشاره به اینکه بندر سجافی در سال ۱۳۸۲ با اسکلهای به طول یک هزار و ۱۰۰ به بهرهبرداری رسید افزود: با توجه به ترافیک بالای شناورهای متردد در بندر تجاری سجافی، برای کاهش انتظار شناورها و کشتیهای ورودی به این بندر لازم است تا محوطه و اسکله این بندر وسعت بیشتری پیدا کند.
وی بیان کرد: الحاق ۹.۲ هکتار به اراضی بندر سجافی در آستانه صدور سند است و فرآیند تطویل ۱۰۵ متر اسکله دیگر در این بندر آغاز و عملیات لایروبی ۲۶ هزار متر مکعب در محدوده این بندر است برای تسهیل تردد شناورها به زودی شروع خواهد شد.
بندر سجافی هندیجان در همجواری بندر صیادی بحرکان واقع شده و جزو بنادر کوچک استان خوزستان محسوب میشود.
خوزستان هشت بندر تجاری دارد.