همدان - ایرنا - استاندار همدان گفت: سه هزار و ۱۴۱ طرح در مجموع به ارزش ۱۱ هزار و ۶۲۲ میلیارد تومان از ابتدای آغاز به کار دولت سیزدهم تاکنون در این استان اجرا شده است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، «علیرضا قاسمی فرزاد» روز سه شنبه در نشست خبری به مناسبت دهه فجر ۱۴۰۱ اظهار داشت: دهه فجر امسال ۹۵۶ طرح به ارزش سه هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان بهره برداری و عملیات اجرایی ۱۵۰ طرح به ارزش ۸۵۲ میلیارد تومان آغاز می شود.

وی یادآوری کرد: دهه فجر سال گذشته ۴۹۹ طرح به ارزش یک هزار و ۷۷۴ میلیارد تومان بهره برداری و عملیات اجرایی ۶۳ طرح به ارزش ۳۸۲ میلیارد تومان آغاز شد.

استاندار همدان خاطرنشان کرد: هفته دولت سال گذشته ۱۰۴ طرح بهره برداری و عملیات اجرایی ۶۴ طرح به ارزش ۱۵۷ میلیارد تومان آغاز شد که هفته دولت امسال ۷۲۵ طرح به ارزش سه هزار و ۴۴۹ میلیارد تومان آغاز و عملیات اجرایی ۱۵۴ طرح به ارزش ۴۶۰ میلیارد تومان آغاز شد.

۸۸ درصد سهمیه اشتغال استان محقق شد

قاسمی فرزاد بیان کرد: سهمیه اشتغال پیش بینی شده برای استان همدان ۲۳ هزار و ۵۸۹ نفر بود که ۹ ماهه امسال ۲۰ هزار و ۸۳۰ فرصت شغلی معادل ۸۸ درصد محقق شده است.

وی افزود: در راستای سرمایه گذاری داخلی و در صدور مجوز سرمایه گذاری یک هزار و ۹۸۲ مجوز با هدف ایجاد ۲۴ هزار فرصت شغلی تاکنون صادر شده که ۲ هزار و ۱۷۷ مجوز با هشت هزار و ۸۱۴ فرصت شغلی محقق شده است.

استاندار همدان اضافه کرد: سرمایه گذاری خارجی ۶ ماهه دوم سال گذشته سه فقره در چهار پروژه در شهرستان های رزن و تویسرکان بود که امسال هفت فقره سرمایه گذاری خارجی داشته ایم.

وی گفت: یکسال گذشته جلب اعتماد عمومی سرلوحه کار دولت سیزدهم بوده بنابراین در سفر شهرستانی پیگیری مشکلات از نزدیک و ارتباط مستقیم با مردم در بازدیدها، نمازهای جمعه، دیدار مردمی و چهره به چهره و حضور در مرکز سامد، بازدیدهای سرزده از ادارات، بازار و بانک ها در دستور کار قرار گرفت.

قاسمی فرزاد اظهار داشت: بومی گزینی، جوانگرایی و جوان کردن مدیران استان همدان در راستای جلب اعتماد عمومی بود همچنین دولت مردمی سازی را با انتصاب دستیار مردمی سازی انجام داد.

وی ادامه داد: کنترل وضعیت نان و آرد، نظارت بر قیمت ها در سطح بازار، راه اندازی بازارهای مستقیم توزیع محصولات کشاورزی و دامی و تداوم آن در نوروز از اقدامات صورت گرفته است.

استاندار همدان بیان کرد: کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در یکسال گذشته به صورت مستمر و منظم برگزار شده که این کارگروه رتبه پنجم کشوری را از نظر شاخص کیفی و رتبه سوم را در شاخص کمی کسب کرد.

وی خاطر نشان کرد: سال گذشته ۱۱۹ واحد تولیدی احیا و توسط خبرنگاران راستی آزمایی شد امسال نیز ۵۹ واحد راکد به چرخه تولید بازگشتند.

وی با بیان اینکه ۱۴ شرکت خلاق در همدان فعال است و تا پایان سال جاری شمار آنها به ۲۳ و تا ۱۴۰۴ به ۳۵ شرکت می رسد گفت: همچنین شمار شرکت های فناور از ۱۴ شرکت به ۲۳ شرکت تا پایان سال جاری افزایش می یابد.

قاسمی فرزاد افزود: هم اینک ۱۹ مرکز رشد نوآوری در همدان فعال است که تا پایان امسال به ۲۱ مرکز و پایان سال ۱۴۰۴ به ۲۵ مرکز می رسد.

وی اظهار داشت: اطاله صدور پروانه در شهرداری تا ۱۸ ماه با برنامه ریزی و پیگیری مستمر در شهرداری همدان کاهش یافت با این وجود انتظار می رود به یک ماه تقلیل یابد.

استاندار همدان درباره طرح نهضت ملی مسکن نیز گفت: زمین مورد نیاز برای ساخت مسکن در ۳۱ شهر تعیین تکلیف و تامین شده است و در شهر همدان هم ۶۸۰ هزار هکتار زمین متعلق به راه و شهرسازی پیش بینی شده بود.

وی ادامه داد: به علت وجود معارض این زمین کنار گذاشته و یک هزار و ۲۰۰ هکتار زمین در شهر جدید حورا برای ساخت مسکن در نظر گرفته شد که امروز موضوع این زمین در کمیسیون ماده پنج و تغییر کاربری بررسی و تایید نهایی می شود.

قاسمی فرزاد افزود: در راستای مدیریت بحران کم آبی، از چاه های کشاورزی استفاده شد و کشاورزان با پیوستن "پویش نذر آب" ۷۲ حلقه چاه در اختیار ما گذاشتند و همزمان حفر ۳۰ حلقه چاه پدافندی در حال اتمام، تجهیز و اتصال به شبکه است.

وی ادامه داد: در راستای تکمیل شبکه انتقال آب، خط پدافندی به طول ۱۷ کیلومتر اجرا و شبکه شرق به غرب شهر همدان متصل شد.

وی بیان کرد: در حوزه جهاد کشاورزی با توجه به تاکید رهبر معظم انقلاب به این حوزه، پردیس فناوری و نوآوری کشور به عنوان اولین پردیس غرب کشور اجرا شد.

استاندار همدان رونمایی از الگوی کشت، اجرای الگوی کشاورزی به عنوان اولین استان در کشور و کسب رتبه برتر کشوری در روز جهانی خاک از دیگر اقدامات صورت گرفته در بخش کشاورزی است.

وی افزود: میزان اراضی گلخانه ای استان تا پیش از روی کار آمدن دولت سیزدهم به ۲۰۰ هکتار می رسد اما امسال تاکنون ۱۵۰ هکتار تغییر کاربری و از این میزان ۵۰ هکتار کشت گلخانه ای انجام شده است.

قاسمی فرزاد ادامه داد: برنامه مجموعه مسئولان استان رساندن این عدد تا پایان دولت سیزدهم به ۹۷۰ هکتار است چرا که توسعه کشت های گلخانه ای میزان هدر رفت آب، بروز آسیب به خاک را کاهش و موجب ایجاد فرصت شغلی جدید می شود.