تبریز-ایرنا- معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز از فرسودگی دستگاه های رادیوتراپی مراکز درمانی و بیمارستان های آذربایجان شرقی خبر داد.

به گزارش ایرنا، جواد احمدیان روز سه شنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه هم اکنون بسیاری از دستگاه های رادیوتراپی مراکز درمانی آذربایجان شرقی عمر مفید خود را طی کرده و به مرحله فرسودگی رسیده اند، افزود: متاسفانه عمر دستگاه های فعال بسیار بالا بوده و نیازمند تغییر فوری دستگاه ها هستیم.

وی اظهار داشت: طی ماه های گذشته به علت مشکلات فنی یکی از دستگاه ها و همچنین انجام تعمیرات یکی دیگر از دستگاه ها که در بخش خصوصی فعال بود، بیماران مراجعه کننده با مشکلاتی روبرو شده بودند که در حال حاضر این مشکلات رفع شده و نسبت به تجویز پزشک خدمات از طریق سه دستگاه رادیوتراپی در بخش دولتی و یک دستگاه در بخش خصوصی به مردم ارائه خدمت می شود.

احمدیان ادامه داد: با تمهیدات صورت گرفته طی روزهای آینده یکی از دستگاه های رادیوتراپی که عمری بیش از ۱۷ سال داشت از چرخه خدمت خارج می شود و مقرر شده ضمن تعویض، دستگاه جدیدی خریداری و در مرکز درمانی شهید مدنی نصب شود.

وی از رایزنی دانشگاه علوم پزشکی تبریز با تامین اجتماعی آذربایجان شرقی برای خرید دستگاه رادیوتراپی خبر داد و ادامه داد: طی هماهنگی های صورت گرفته، این مجموعه نیز به موضوع ورود کرده است و دانشگاه علوم پزشکی هم در کنار آنهاست تا به نتیجه مطلوبی در این خصوص دست یابیم.

احمدیان با اشاره به برنامه ریزی های بلندمدت دانشگاه علوم پزشکی برای رفع مشکلات بیماران نیازمند خدمات رادیوتراپی، یادآور شد: با تکمیل نصب دستگاه های جدید در استان به خصوص با راه اندازی بیمارستان جامع سرطان، نیاز بیماران به خدمات فوق رفع خواهد شد.

وی از بهره برداری دستگاه رادیوتراپی امید تا پایان سال در بیمارستان شهید مدنی خبر داد و با بیان اینکه فرایند نصب و راه اندازی این دستگاه طی شده است، اظهار داشت: دستگاه شتاب دهنده امید مراحل انتهایی نصب خود را طی می کند و با تلاش همکاران تا پایان بهمن ماه کارهای آماده سازی و تست هایی قبل راه اندازی تکمیل خواهد شد.

احمدیان اضافه کرد: در حال حاضر با بهره مندی از سه دستگاه رادیوتراپی در بیمارستان های آذربایجان شرقی روزانه بیش از ۱۲۰ نفر از خدمات این دستگاه بهره مند می شوند که با بهره برداری از دستگاه امید امیدواریم روزانه بیش از ۲۰۰ نفر بتوانند از آن خدمت بگیرند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیاز روزانه به دستگاه رادیوتراپی در آذربایجان شرقی را افزون بر ۲۵۰ نفر اعلام کرد.

به گزارش ایرنا، دانشگاه علوم پزشکی تبریز با داشتن حدود ۹ هزار دانشجو در ۲۰۰ رشته تحصیلی و ۳۳ واحد آموزشی جزو دانشگاه های برتر کشور به شمار می رود و در حال حاضر ۱۹۰ دانشجوی خارجی نیز در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند.

دانشگاه علوم پزشکی تبریز ۸۷۵ عضو هیات علمی دارد و با برخورداری از ۳۰ مرکز تحقیقاتی تاکنون حدود ۱۰ هزار طرح تحقیقاتی را به جامعه علمی ارایه کرده است.

۱۳ مرکز آموزشی و درمانی، ۳۰ مرکز تحقیقاتی، توسعه و رشد فناوری و تعداد ۱۹ شبکه بهداشت از جمله امکانات دانشگاه علوم پزشکی تبریز می باشد.