به گزارش ایرنا، دکتر بهناز سویزی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: از ابتدای راه اندازی کلینیک درمان ناباروری سبزوار در اسفند پارسال تاکنون برای ۲۰۰ زوج تشکیل پرونده شده که از این تعداد ۱۲۰ پرونده مورد بررسی قرار گرفته است.
وی افزود: از آن میان کار ۱۰ زوج که مراحل درمان را به صورت کامل گذرانده اند، به بارداری موفقیت آمیز منجر شده که سه مورد آن با دارودرمانی، ۲ مورد آی. وی. اف (لقاح آزمایشگاهی) و پنج مورد نیز از طریق آی. یو. آی(تلقیح داخل رحمی اسپرم) مشکل ناباروری آنها درمان شده است.
دکتر سویزی گفت: هدف از فعالیت کلینیک ناباروری سبزوار کمک به زوج های نابارور است و در این مرکز علاوه بر دریافت شرح حال اولیه و مشاوره خدماتی شامل معاینات برای بررسی علل ناباروری، انجام آزمایش، ارائه مشاوره تغذیه، روانشناسی، طب ایرانی و تمام سونوگرافی های لازم در چرخه درمانی برای مراجعان انجام می شود.
فلوشیپ ناباروری دانشگاه علومپزشکی سبزوار افزود: در درمان ناباروری عوامل متعددی چون تناسب سن مادر، همراه بودن همسر و شرایط فیزیولوژیکی بدن موثر است.
وی ادامه داد: در صورت وجود شرایط مناسب، زوج های نابارور تحت درمانهای مختلف قرار می گیرند که تجویز دارو برای تحریک تخمک گذاری، انجام هیستروسکوپی و لاپاراسکوپی با هدف رفع چسبندگی لوله های رحمی، انجام ای یو ای، شروع سیکل کاشت جنین و انجام سونوگرافی های لازم تا زمان ارجاع مریض برای برداشت تخمک و انتقال جنین به مشهد از آن جمله است.
دکتر سویزی گفت: راه اندازی کلینیک درمان ناباروری در سبزوار زوج ها را از مراجعه مکرر در دوره درمانی به مشهد بی نیاز کرده است، تصریح کرد: دریافت خدمات در حد آی. یو. آی به عنوان یکی از روشهای کمک باروری در سبزوار قابل انجام است.
وی افزود: تنها خدمتی که در بخش ناباروری در کلینیک سبزوار انجام نمی شود، برداشت تخمک و انتقال جنین است که در صورت راه اندازی بخش آی. وی. اف تمام مراحل در کلینیک انجام می شود.
۳۷ مرکز بهداشتی و درمانی، ۱۹۴ خانه بهداشت و ۶ بیمارستان زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به جمعیت شهرستانهای جوین، جغتای، خوشاب و داورزن در غرب خراسان رضوی خدمات بهداشتی و درمانی ارائه میکنند.
سبزوار در ۲۳۰ کیلومتری غرب مشهد قرار دارد.