فاطمه قاسمی روز چهارشنبه در این خصوص در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: علاوه بر حضور این تعداد ورزشکار سازمان یافته هم اینک بالای ۹ هزار مربی و بیش از ۲ هزار و ۸۰۰ داور بانو در رشتههای مختلف ورزشی در گیلان فعالیت دارند.
وی در بحث ورزش قهرمانی نیز بیان کرد: طی سال گذشته ۶۲ بانوی ورزشکار گیلانی به اردو تیمهای ملی در رشتههای ورزشی مختلف دعوت شدند و طی ۹ ماهه امسال نیز حدود ۴۰ بانوی ورزشکار گیلانی به اردوهای تیم ملی دعوت شدند.
مربی تیم کاراته بانوان کشور در المپیک توکیو در ادامه به درخشش بانوان ورزشکار گیلانی نیز اشاره کرد و گفت: بانوان گیلانی در رقابتهای داخلی مدال ها و عناوین قهرمانی زیادی را کسب کردند و این ورزشکاران تونستند طی سال جاری ۲۵ مدال بینالمللی نیز در رشتههای مختلف کسب کنند.
وی در ادامه عنوان کرد: برپایی المپیادهای ورزشی برای توسعه ورزش همگانی در شهر و روستاها موثر است از اینرو در بوستانها هم با رویکرد جذب بانوان این مسابقات و المپیادها را اجرا میکنیم.
وی افزود: هماینک ورزش صبحگاهی در بوستانها و پارکهای گیلان انجام میشود و مربیانی نیز در این پارکها حضور داشته و به طور رایگان در این زمینه کار و فعالیت میکنند.
وی ادامه داد: هدف ما این است که علاوه بر ورزش صبحگاهی، چند رشته ورزشی که قابلیت اجرا در بوستانها و پارکها را داشته باشند را در قالب المپیاد ورزشی بانوان اجرا کنیم که در این راستا فراخوان رشتههای ورزشی مذکور داده خواهد شد تا به صورت مسابقه و در قالب المپیاد انجام شود.
وی تصریح کرد: به طور حتم انجام مسابقه برای همه اقشار به خصوص بانوان جذاب است و میتواند جمعیت بیشتری را به امر ورزش جذب کند و با این کار میتوان شور و نشاط را در جامعه و حتی خانوادهها ایجاد کرد و حضور مادران و دختران در این المپیادها به پویایی آنها می انجامد.
وی که در رشته کاراته تبحر دارد و یکی از مربیان سازنده این رشته محسوب میشود، به کمبود امکانات برای گسترش ورزش بین بانوان اشاره و بیان کرد: هماینک فقط یک سالن اختصاصی برای بانوان در شهرستان رشت وجود دارد که به هیچ وجه جوابگوی نیاز ورزش بانوان این شهر نیست.
سرپرست معاونت توسعه ورزش بانوان اداره ورزش و جوانان گیلان اضافه کرد: در این میان برخی از شهرستانهای گیلان فاقد سالن اختصاصی ورزش بانوان هستند و حتی از داشتن پارک اختصاصی برای بانوان نیز محرومند.
قاسمی در ادامه گفت : در صدد ایجاد و توسعه اماکن و فضاهای بیشتر برای ورزش بانوان هستیم چون ورزش نقش مهمی در سلامت بانوان دارد و باید فضاهای بیشتری برای ورزش این قشر مهم از جامعه اختصاص یابد.
وی که مدال طلای لیگ جهانی کاراته را در ویترین افتخارات خود دارد، خاطرنشان کرد: برخی از سالنهای ورزشی که در ابتدا بنام و برای بانوان احداث شده بود، در اختیار ورزش آقایان قرار گرفت که این اماکن دوباره در اختیار ورزش بانوان قرار گرفته است.
وی تصریح کرد : باید شرایط را به سمتی ببریم که زمان و فضاهای بیشتری برای بانوان در نظر گرفته شود.
سرپرست معاونت توسعه ورزش بانوان اداره ورزش و جوانان گیلان افزود: البته یکی از دغدغههای این معاونت، موضوع فعالیت رشتههای مختلف ورزشی در بخش بانوان است که این موضوع باید مدنظر نواب رئیس هیاتها قرار گیرد و انجام فعالیتها رصد می شود و در پایان سال از سوی حوزه بانوان اداره ورزش، هیات ها امتیازدهی می شوند.
امیدوار به کسب مدالهای رنگارنگ در بازیهای آسیایی
وی به احتمال حضور چند بانوی ورزشکار گیلانی در بازیهای آسیایی که سال آینده در چین برگزار میشود اشاره و خاطرنشان کرد: نگاه ما موفقیت بانوان ورزشکار گیلانی و حضور قدرتمند آنان در بازیهای آسیایی است که تاکنون نیز حضور برخی از بانوان ورزشکار گیلانی در این رقابتهای مهم قطعی شده است.
سرپرست معاونت توسعه ورزش بانوان اداره ورزش و جوانان گیلان افزود: به طور قطع با توجه به شرایط موجود، بانوان ورزشکار گیلانی در رشتههای کاراته، قایقرانی، تیراندازی و ورزشهای جانبازان و معلولین حضور خواهند یافت ضمن اینکه الهه پورصالح ورزشکار شایسته و ملی پوش گیلانی تیم والیبال بانوان نیز دچار آسیبدیدگی شد.
قاسمی به نحوه حضور بانوان ورزشکار گیلانی در بازیهای آسیایی نیز اشاره کرد و گفت: البته در ستاد بازیهای آسیایی مقرر شده که ورزشکارانی که شانس کسب مدال را دارند در این رویداد مهم حضور یابند.
وی در خاتمه بیان کرد: ما نیز تمام تلاش خود را بکار خواهیم بست تا مشکلات احتمالی این ورزشکاران شناسایی و آنان را برطرف کنیم تا ورزشکاران ما با خیالی آسوده در تیمهای ملی حضور یافته و افتخارآفرینی کنند.