بوشهر - ایرنا - مدیرکل تبلیغات اسلامی استان بوشهر گفت: پس از ۲ سال وقفه به دلیل همه گیری بیماری کووید ۱۹، امسال ۱۹۵ نقطه اعتکاف در این استان ساماندهی شده که ممکن است این شمار افزایش یابد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت الاسلام محمد قادری روز سه‌شنبه در نشست با خبرنگاران اعلام کرد: یکی از شاخصه‌های برپایی اعتکاف امسال در استان بوشهر این است که روستاها نیز از این مراسم معنوی عقب نمانده و ۱۲۶نقطه روستایی و ۶۹ نقطه شهری میزبان معتکفین است.

وی ادامه داد: حضور بانوان در مراسم اعتکاف امسال مورد توجه ویژه قرار گرفته و ۱۰۲ نقطه استان میزبان بانوان در این مراسم معنوی است.

قادری افزود: در این راستا اعتکاف موضوعی مادر و کودک نیز در برخی نقاط تدارک دیده شده که با وجود دشواری در پشتیبانی این مراسم اما به سبب ویژگی رویشی بودن آن اجرایی شد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان بوشهر اضافه کرد: ۱۷ نقطه اعتکاف دانش آموزی و ۲ نقطه دانشجویی نیز مهیای حضور جوانان و نوجوانان معتکف خواهد بود.

وی اظهار کرد: سازمان تبلیغات اسلامی در عرصه تحولی خود توجه ویژه‌ای به اقتضائات زیست بومی دارد و در این مسیر همه برنامه‌های خود را بر مردم محوری و راهبری پایه گذاری کرده که این رویکرد مورد تایید رهبر معظم انقلاب نیز قرار گرفت.

قادری افزود: در این راستا تلاش می‌شود بر مردم محوری مراسم روحانی اعتکاف خدشه‌ای وارد نشود و هرچند جهاد کشاورزی در تامین ارزاق مورد نیاز معتکفین همکاری داشته اما مردم پشتیبان برپایی این مراسم هستند.

وی اعلام کرد: ملت مسلمان بوشهر از ۱۲ ساله تا ۶۵ ساله می‌توانند برای شرکت در مراسم اعتکاف به مساجد محل برپایی این مراسم مراجعه و ثبت نام کنند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان بوشهر با بیان اینکه امسال به برپایی اعتکاف موضوعی توجه ویژه‌ای شده، عنوان کرد: محور محتوایی فعالیت روحانیون در این مراسم جهاد تبیین خواهد بود.

اعتکاف، اقامت در مسجد برای مدتی مشخص (دست‌کم سه روز) همراه با روزه و رعایت احکام و شرایطی است. این عبادت مستحب که با نذر، عهد، قسم و مانند آن واجب می شود، زمان مخصوصی ندارد، اما انجام آن در دهه سوم ماه رمضان و همچنین در ایام البیض (۱۳، ۱۴ و ۱۵ ماه رجب) توصیه شده است و رواج دارد.

برپایی ایستگاه انقلاب علوی در دهه فجر در سراسر بوشهر

قادری ضمن تبریک فرا رسیدن دهه مبارک فجر، اعلام کرد: در این ایام ۵۱ عنوان عملیات فرهنگی در مساجد و ۴۴ عنوان فعالیت در موسسات قرآنی و دارالقرآن‌ها برنامه ریزی شده است.

وی ادامه داد: از اقدامات شاخص تبلیغات اسلامی استان بوشهر در این دهه برپایی ایستگاه‌ انقلاب علوی به منظور تاثیرگذاری در فضاسازی شهری، نورافشانی و توزیع پرچم با همکاری شهرداریها و دهیاری‌های استان است .

قادری افزود: اجرای پویش سرود و نمایش آن با شعار بوشهر پایتخت مقاومت از دیگر برنامه‌های استان بوشهر در این دهه خواهد بود.

وی از برگزاری جنبش "مهرواره محله همدل" با شعار "لبخند بسازیم" طی ماه‌های شعبان و رمضان در استان بوشهر خبر داد و افزود: در قالب این جنبش تلاش می‌شود تا گره های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی و حتی ذهنی مردم محله‌ها با مردم محوری روایت و برای حل آن ارائه راهکار و اقدام شود.

قادری با اشاره به اهمیت روایت این گره‌گشایی ها در امیدآفرینی در جامعه، گفت: این رویداد تا غدیر ادامه دارد و در این عید از روایت‌های برتر از گره‌گشایی از مشکلات محله‌ها، در سطح ملی تجلیل می‌شود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان بوشهر اعلام کرد: از شب گذشته به مساجد ابلاغ شده است تا کمک‌های مردمی ملت نوع دوست بوشهر را به زلزله زدگان خوی به شکلی هدفمند جمع‌آوری کنند و ادارات شهرستانی نیز آمادگی ساماندهی و انتقال این کمک‌ها را دارند.