به گزارش عصر سهشنبه ایرنا، ایمان غیاثوند در گفتوگو با خبرنگاران، اظهار داشت: متاسفانه چندسالی است که جامعه ما دچار آفت بیاخلاقی عجیبی شده و برخی بدون تخصص لازم و تنها به واسطه لابیگری و لطف حامیان خود به صندلی ریاست تکیه زدهاند. آنان چون از آینده کاری خود مطمئن نیستند و احتمال میدهند که هر لحظه حکم عزل آنان صادر شود، فرصت بدست آمده را غنیمت شمرده و با هر ترفندی درصدد برآمده تا خدمات و زحمات مدیران لایق که عمر و زندگی خود را پای اعتلاء و سربلندی کشور گذاشته اند، زیر سئوال برده و به هر قیمتی که شده آنان را حذف کنند؛ تنها به این دلیل که آنان را از جنس خود نمی دانند!
غیاثوند ادامه داد: برخی آقایان با هماهنگی دو سویه، با طرح اتهاماتی مضحک و بیاساس، اقدام به شکایت علیه جواد نصیری نماینده رسمی و تام الاختیار فدراسیون بینالمللی مویتای IFMA در ایران کردند تا با اقداماتی نافی اخلاق ورزشی و جوانمردی، او را حذف کنند. اما خوشبختانه با هوشمندی دستگاه قضا و بنا به آرای قطعی صادره از سوی مرجع قضایی، اتهامات به کلی بیاساس تشخیص داده شد. با این حال و به سبب تهمت های وارده، اقدامات قضایی با هدف اعاده حیثیت آغاز شده است.
وی با تشریح دلایل رد شکایت وزارت ورزش و فدراسیون انجمنهای ورزشهای رزمی علیه نماینده IFMA در کشور و تبرئه وی از اتهامات وارده توضیح داد: معتقدم که آقایان در این پرونده با طرح ادعاهای واهی و خلاف واقع، ارزشها و حتی رسم رفاقت را زیرپا گذاشتند.
وی همچنین گفت: با این وجود برخی که دشمنی دیرینه آنها با جامعه مویتای بر همگان عیان شده است، وقتی دیدند تیرشان به سنگ خورده و منافع شان به خطر افتاده، بیکار ننشسته و درصدد بر آمدند تا از آب گل آلود ماهی بگیرند. این افراد در اقدامی خودسر و بدون اجازه تشکیلات قضایی، اقدام به انتشار رای مذکور در فضای مجازی و در ادامه با دروغ پراکنی و تفسیر مغرضانه آن، سعی در تفرقه افکنی و تشویش اذهان جامعه مویتای کردند. برای اطلاع این افراد باید بگویم که مستندات کافی در مورد تخلفات حال و گذشته آنها موجود و در همین ارتباط پیگیری حقوقی و قضایی برای برخورد قاطعانه با آنها آغاز شده است.
غیاثوند تاکید کرد: جواد نصیری در راهی قدم گذاشته که پایانش قطعا برای مویتای کشور و ورزشکارانش ختم به خیر خواهد بود. برای وی مهم نیست که در صورت تشکیل فدراسیون این ورزش، خودش سکاندار آن باشد یا نباشد؛ تنها معتقد است که لیاقت جامعه مویتای و قهرمانانش بیش از اینهاست و اداره امور این رشته باید به اصلح ترین فرد مطابق اساسنامه و در واقع به اهلش سپرده شود.
این پیشکسوت ورزش در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به چالش ها و کشمکشهای چند ماهه در مویتای عنوان کرد: اقدام انتقال ورزش مویتای به فدراسیون رزمی غیرکارشناسی بود که این تصمیم با موضعگیری و اعلام رسمی فدراسیون بینالمللی مویتای (ایفما) روبهرو و از سوی آنها مردود و بیاعتبار خوانده شد.
مدیر تیمهای ملی مویتای IFMA تاکید کرد: اعتقاد دارم فدراسیون رزمی با موازی کاری، استفاده از عنوان مویتای و بدون برخورداری از هر گونه حمایت بین المللی، ساختاری را شکل داد که تاکنون حتی کارکرد داخلی آن نیز محل سوال است. با این وجود طی بیش از ۸ ماه گذشته و علی رغم تلاشها برای جلوگیری از فعالیت مربیان و ورزشکاران، اقدامات آنان نتوانسته خللی در واقعیت غیرقابل انکار حقانیت مویتای و متولی رسمی و قانونی آن به وجود آورد.
غیاثوند خاطرنشان کرد: آقایان در ابتدا گمان میکردند که با حضور چند پیشکسوت میتوانند این تشکیلات را موجه جلوه دهند، اما با گذشت زمان و انجام استعفاهای سریالی مشخص شد که ساختار آن ماهیت واقعی ندارد.
وی ادامه داد: آنچه مشخص است جامعه پویا و پرشمار مویتای کشور تاکنون چیزی جز قانونمداری و پرهیز از اعمال سلایق شخصی را مطالبه نکرده و علیرغم بیمهریها، بدون برخورداری از هرگونه حمایت توانسته در میادین بزرگ و حساس برای ایران اسلامی افتخارآفرین باشد.
مدیر تیمهای ملی مویتای تصریح کرد: همه اقدامات سازنده و مثبتی که از گذشته تاکنون توسط نصیری در مویتای صورت گرفته و از آن میتوان به عنوان دوران اوج شکوفایی این رشته یاد کرد، با بهرهگیری از خرد جمعی و کاملا منطبق بر قوانین بینالمللی و جاری کشور بوده و آنچه همواره بر آن تاکید داشته ایم، قانونمداری و پرهیز از تصمیمات و اقدامات سلیقه ای و فراقانونی بوده است. زمان، بزرگترین قاضی است و مسلما اتفاقات چند ماه گذشته، حقانیت نمایندگی مویتای در ایران و فریبکاری مدعیان دروغین را مسجل ساخته است.