به گزارش ایرنا، آیتالله رئیسی روز پنجشنبه ۲۳ دیماه ۱۴۰۰ در چهاردهمین سفر استانی، به هرمزگان سفر کرد و ۱۷ نفر از وزرا و معاونانِ رییس دولت سیزدهم، وی را در این سفر ۲ روزه به هرمزگان همراهی کردند.
با گذشت حدود ۱۳ ماه از این سفر، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان این مصوبات و روند پیشرفت آنها را تشریح کرد.
دکتر غلامعلی جاودان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تعداد مصوبات حوزه بهداشت و درمان را هفت مصوبه اعلام کرد که مهمترین آنها احداث بیمارستان ۵۳۱ تختخوابی بندرعباس با اعتبار ۶ هزار میلیارد ریال است.
به گفته سرپرست دانشگاه علوم پزشکی، ۲ هزار میلیارد ریال اعتبار از محل ماده ۵۶ با عاملیت بانک رفاه کارگران برای این طرح مصوب شده که تاکنون ۵۲۰ میلیارد ریال آن پرداخت شده است و سه هزار میلیارد ریال نیز توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی و یکهزار میلیارد ریال نیز از محل اعتبارات توازن استان در سال جاری و سال آینده مصوب شده است.
وی اضافه کرد: ۲ هزار و ۷۲۰ میلیارد ریال نیز از اعتبارات عمرانی و ملی برای آن تصویب شد که هم اکنون این پروژه با ۷۰ درصد پیشرفت برای تکمیل، ۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال دیگر بودجه نیاز دارد.
جاودان متذکر شد: البته باید اعتبارات لازم برای ساخت منازل سازمانی مجاور بیمارستان نیز پیشبینی و افزوده شود.
وی اضافه کرد: یکی دیگر از مصوبات سفر، ساخت بیمارستان ۱۶۰ تختخوابی میناب بود که برای آن نیز ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار تصویب شد و از این رقم یکهزار و ۵۰۰ میلیارد ریال توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی و یکهزار میلیارد ریال توسط وزارت بهداشت تعهد شد که تاکنون در مجموع ۹۰۰ میلیارد ریال اعتبار به آن اختصاص یافته است که این طرح با ۵۷ درصد پیشرفت فیزیکی با توجه به افزایش قیمت ها برای تکمیل به سه هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال دیگر اعتبار نیاز دارد.
وی اظهار امیدواری کرد که در صورت تخصیص به موقع اعتبارات، این مصوبه سفر رییس جمهور نیز تا هفته دولت سال آینده به بار بنشیند.
دکتر جاودان یکی دیگر از مصوبات سفر را خرید آمبولانس دریایی برای جزیره بوموسی اعلام کرد که ۳۰۰ میلیارد ریال برای آن مصوب و تاکنون ۱۰۰ میلیارد ریال به آن تخصیص داده شده است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اضافه کرد: قرارداد ساخت و خرید آمبولانس با یک شرکت خارجی بسته شده اما خرید نهایی و ورود آن به کشور، ۳۵۰ میلیارد ریال دیگر اعتبار لازم دارد.
این مسئول تصویب احداث ساختمان دانشکده دندانپزشکی را یکی دیگر از دستاوردهای سفر دانست که مقرر شد سازمان مدیریت و برنامه ریزی بعد از پیشرفت ۵۰ درصدی پروژه، برای اختصاص اعتبار به آن اقدام کند و یکهزار میلیارد ریال نیز از منابع دانشگاه برای آن در نظر گرفته شده که عملیات ساخت دانشکده از شهریور امسال شروع شده و ۱۰ درصد پیشرفت داشته است.
وی میزان اعتبار اختصاص داده شده به این پروژه را حدود ۸۰ میلیارد ریال اعلام و اضافه کرد: تکمیل این طرح بیش از ۲ هزار میلیارد ریال دیگر اعتبار می خواهد.
به گفته وی راهاندازی فرایند دورا پزشکی (معاینه از راه دور بیماران در نقاط دوردست و سخت گذر) نیز در سفر رئیس جمهور مصوب شد که امکانات اولیه برای هرمز لیردف و بشاگرد فراهم شده و آماده استفاده است.
جاودان گفت: یکی دیگر از مصوبات سفر همسانسازی حقوق و مزایای کادر درمان بیمارستان بشاگرد (به منظور انگیزه بخشی و ماندگاری) با حقوق ویژه کارکنان شهرستان بوموسی بود که منتظر اختصاص اعتبارات این مصوبه از سازمان مدیریت و برنامه ریزی هستیم.
وی آخرین مصوبه سفر رئیس جمهور به استان هرمزگان را تهیه سه دستگاه آمبولانس و یک دستگاه بالگرد برای خدمات دهی به بیماران در شهرستان بشاگرد اعلام کرد که تاکنون اقدامی برای آن نشده است و تنها مصوبه برزمین مانده سفر است.