به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از اداره اطلاعرسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی، سید علیرضا موسوینژاد در مراسم تکریم و تجلیل از پیشکسوتان و فرهیختگان فرهنگی شهرستان طبس افزود: همکاران آموزشی و اداری با تلاش مضاعف اجازه ندادهاند این چالش، مشکلی در فرایند یاددهی و یادگیری دانشآموزان استان ایجاد کند.
وی گفت: فرهنگیان یکی از اقشار مومن، متعهد، فداکار و ایثارگر در جامعه خراسان جنوبی هستند که با عشق و علاقه فراوان برای تربیت نسلی انقلابی، با ایمان، بصیر و تمام ساحتی جهد و جهاد میکنند.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی اظهار داشت: پیشکسوتان فرهنگی آینه تمام نمای بصیرتآفرینی، فرهنگسازی و تبیینکننده آیینها، رفتارها، تلاشها و اندیشهها در جامعه هستند.
وی از معلمان خراسان جنوبی به عنوان نماد توسعه و تکامل جامعه یاد کرد و افزود: فعالان جهادگر حوزه تعلیم و تعلم در بهارستان علم و ادب همیشه در میانه میادین فرهنگی حاضر بوده و با سلاح علم، عمل، ایمان و تقوا برای نبرد با توطئهها و تهدیدات ضد فرهنگی در بستر رسانه و فضای مجازی حضوری تعیین کننده و فعال داشتهاند.
موسوینژاد با بیان اینکه معلمان، فرماندهان میادین فرهنگی در جهاد تبیین هستند گفت: دانشآموزان امروز بهواسطه حضور فعال در فضای مجازی، اطلاعاتی به گستردگی اقیانوس با عمق کم دارند که لازمه عمقبخشی به این اطلاعات، آموزش سواد رسانه و تبیین درست محتواهای تولید شده در کانالهای مختلف توسط معلمان است.
بنا به این گزارش در این مراسم از ۲۱۹ فرهنگی پیشکسوت شهرستان طبس طی سالهای ۱۳۹۹ تا ۱۴۰۱ تجلیل شد.
خراسان جنوبی با ۱۱ شهرستان و ۱۲ منطقه آموزشی، حدود ۱۶۸ هزار دانشآموز دارد.