اراک - ایرنا - رییس مجمع خیرین سلامت بیمارستان آیت الله خوانساری اراک گفت: ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار در سفر رییس جمهوری و هیات دولت به استان مرکزی برای تکمیل فاز سوم این بیمارستان مصوب شد که باید هرچه سریعتر تخصیص یابد.

«محمدمهدی همتی» روز پنجشنبه در نشست با اعضای مجمع خیرین سلامت استان مرکزی در اراک، افزود: اکنون برای تامین تجهیزات تاسیساتی فاز سوم بیمارستان آیت‌الله خوانساری ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

وی بیان کرد: تاکنون خیران برای ساخت طرح توسعه این بیمارستان ۳۰۰ میلیارد ریال کمک کرده‌اند که در صورت تامین اعتبار مورد نیاز برای خرید تاسیسات موتورخانه و سایر تجهیزات اتاق عمل جراحی، این فاز در بهار سال آینده بهره‌برداری می‌شود.

رییس مجمع خیرین سلامت بیمارستان آیت الله خوانساری اراک ادامه داد: لازم است دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی برای تامین تجهیزات اتاق عمل جراحی این بیمارستان، خیران را یاری دهد.

همتی افزود: کمبود پزشک متخصص یکی از مشکلاتی است که بیمارستان آیت‌الله خوانساری اراک با آن مواجه است و اکنون یک پزشک متخصص در ۲ بخش آنکولوژی این مرکز درمانی فعالیت دارد و ضروری است دانشگاه علوم پزشکی نسبت به مقیم شدن پزشکان در استان اقدام کند.

وی بیان کرد: کمبود دارو از دیگر مشکلاتی است که بیماران بستری در بیمارستان با آن مواجه هستند و مجبورند داروهای خود را از بازار آزاد با قیمت بالا تهیه کنند.

پیشرفت فیزیکی فاز سوم بیمارستان خوانساری اراک ۹۰ درصد است

مدیرعامل مجمع خیرین سلامت بیمارستان آیت الله خوانساری اراک نیز گفت: مشکلات حوزه درمان را دولت به تنهایی نمی‌تواند رفع کند، بنابراین باید از ظرفیت خیران بیش از پیش بهره‌مند شد.

دکتر« حسن طاهراحمدی» افزود: خیران نیک‌اندیش این استان سال گذشته یک‌هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال برای تامین نیازهای درمانی کمک کردند.

وی اظهار داشت: فاز سوم بیمارستان آیت الله خوانساری اراک دارای ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی است که در صورت تامین اعتبار به موقع، بهار سال آینده افتتاح می‌شود.

مدیرعامل مجمع خیرین سلامت بیمارستان آیت الله خوانساری اراک گفت: یک مرکز دیالیز با کمک ۳۰۰ میلیارد ریالی خیران در استان راه‌اندازی شده است.

خیران سلامت بیمارستان خوانساری به مناسبت میلاد خجسته حضرت علی(ع) و روز پدر با هدیه و شاخه گلی به ملاقات مردان بستری در این بیمارستان رفتند.

بیمارستان آیت الله خوانساری اراک به عنوان مرکز مادرتخصصی درمان سرطان استان مرکزی و غرب کشور مطرح است که خدمات شیمی‌درمانی و پرتودرمانی به بیماران ارایه می‌کند.

استان مرکزی با یک میلیون و ۴۱۴ هزار نفر جمعیت و دارا بودن ۱۲ شهرستان، دارای ۲۰ بیمارستان فعال با یک‌هزار و ۹۴۵ تخت مصوب و یک‌هزار و ۸۵۰ تخت فعال در قالب ۸۵ بخش درمانی با ۹۴ آزمایشگاه است.

اکنون ۶۹۸ پزشک عمومی، ۵۳۲ پزشک متخصص و فوق‌تخصص و یک‌هزار و ۷۲۶ کارشناس رشته‌های مختلف پیراپزشکی و مامایی در استان مرکزی فعالیت دارند.

۱۶ واحد بیمارستانی استان مرکزی با مدیریت دولتی، سه بیمارستان با راهبری حوزه مدیریت درمان تامین اجتماعی و سه بیمارستان خصوصی در اراک و ساوه به مردم ارایه خدمت دارند.