به گزارش خبرنگار ایرنا، کمال علیپور پنجشنبه در ششمین همایش فرصت های سرمایه گذاری مازندران در قائمشهر افزود: با تصویب و تحقق این میزان اعتبار برای سال آینده به طور حتم ایران اسلامی به کارگاه بزرگ عمرانی تبدیل خواهد شد.
وی خاطر نشان کرد: در کنار اعتبارات عمرانی، دولت و مجلس برای سال آینده توجه ویژه ای به معیشت کارکنان دولت و بازنشستگان خواهد داشت که با تصویب بودجه پیشنهادی به طور حتم شاهد افزایش رفاه مردم خواهیم بود.
این نماینده مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در سال جاری حدود ۳۲ هزار میلیارد تومان برای حمایت از واحدهای صنعتی و تولیدی مازندران تصویب شد که براساس گزارش کمیسیون جهش تولید مجلس شورای اسلامی تاکنون ۶ هزار میلیارد تومان آن جذب شد.
وی با بیان این که، درگاه واحد الکترونیکی مجوز سرمایه گذاری از سوی مجلس شورای اسلامی تصویب شد و از تمامی دستگاه های اجرایی میخواهیم که نسبت به اجرای دقیق آن برای کاهش کاغذبازی های اداری بکوشند.
علیپور خاطر نشان کرد: دولت سیزدهم با وجود فشارهای اقتصادی و تشدید تحریم ها برای کاهش تورم در کشور در تلاش است و به طور حتم با افزایش همدلی ها روند توسعه ایران اسلامی تداوم خواهد یافت.
نماینده مردم قائمشهر، سیمرغ، سوادکوه، سوادکوه شمالی و جویبار در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: همه مدیران دستگاه های اجرایی وظیفه دارند که حامی واقعی تولید کنندگان باشند و به هیچ عنوان روا نیست فعال اقتصادی برای اخذ مجوزهای در ادارات دولتی ماه ها منتظر بماند.
به گزارش ایرنا، براساس مصوبه شورای برنامه ریزی و توسعه و ستاد عالی رشد استان، همایش شناسایی و معرفی فرصتها و اولویت های سرمایهگذاری در هفت ناحیه شامل ناحیه یک گلوگاه، بهشهر، نکا، ناحیه ۲ شامل ساری و میاندرورد، ناحیه سه شامل قایم شهر، سوادکوه، سواکوه شمالی، سیمرغ و جویبار، ناحیه چهار شامل بابل، بابلسر و فریدونکنار، ناحیه پنج شامل آمل، نور، محمودآباد، ناحیه ۶ شامل نوشهر، چالوس و کلاردشت و ناحیه هفت شامل تنکابن، عباسآباد، رامسر و همچنین همایش استانی فرصتهای سرمایهگذاری حداکثر تا پایان بهمن ماه امسال با محوریت فرمانداری های نواحی یاد شده با هدف معرفی ظرفیتها و توانمندی های اقتصادی استان در بخش های مختلف برگزار میشود.
مازندران با داشتن ۴۶۰ هزار هکتار اراضی زراعی و باغی ،حدود ۱۱درصد ارزش افزوده محصولات کشاورزی کشور را دارد.حدود ۸۰ هزار نفر به صورت مستقیم در واحدهای تولیدی و صنعتی استان اشتغال دارند و از مجموع ۲ هزار و ۳۰۰ واحد صنعتی استان، ۴۶۱ واحد در بخش ماشینآلات و فلزات اساسی، ۱۳۹ واحد در بخش برق و الکترونیک، ۱۱۵ واحد در بخش نساجی، ۴۰۸ واحد در بخش محصولات شیمیایی، ۲۱۶ واحد در بخش سلولزی، ۵۳۰ واحد در بخش کانی غیرفلزی و ۳۶۷ واحد صنعتی نیز در بخش تولید محصولات غذایی مشغول فعالیت هستند.
بیشترین سهم واحدهای صنعتی استان نیز متعلق به شهرستان آمل است که حدود ۴۰۰ واحد صنعتی فعال دارد. ۲۶ درصد صنایع فعال استان نیز در شهرستانهای ساری، بابل و سوادکوه مستقر هستند.
مازندران در حوزه اشتغال واحدهای صنعتی با استقرار چهار درصد واحدهای صنعتی کشور در این استان یازدهمین استان کشور است و ۳.۸ درصد اشتغال صنعتی را در اختیار دارد.