سید محمدرضا سید حسینی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: کشت پیاز خارج فصل در سیستان و بلوچستان با توجه به شرایط مناسب آب و هوایی از مرداد تا مهرماه انجام میشود و برداشت آن نیز از اوایل بهمن آغاز و تا پایان فروردین سال آینده ادامه دارد.
وی پیش بینی کرد تا پایان فصل برداشت پیاز در سیستان و بلوچستان بیشاز ۱۲۰ هزار تن از این محصول تولید و روانه بازار مصرف شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: ارقام محلی پیشین، مینروا، پریماورا و تگزاس ارلی گرانو عمده ارقام پیاز کشت شده در استان است.
وی افزود: بیشترین پیاز کشت شده رقم محلی پیشین است که خاصیت ماندگاری و ارزش صادراتی نیز دارد.
سید حسینی تصریح کرد: پیاز تولیدی سیستان و بلوچستان با توجه به شرایط اقلیمی فصل زمستان که امکان تولید آن در بیشتر استان ها فراهم نیست نقش بسزایی در پر کردن خلاء عرضه این محصول و تنظیم بازار کشور دارد.
وی گفت: پیاز تولیدی سیستان و بلوچستان علاوهبر بازارهای داخل کشور به کشورهای حوزه خلیج فارس و افغانستان صادر میشود.