به گزارش روز یکشنبه ایرنا، روزنامه انگلیسی "میرور" در گزارشی با عنوان "انگلیسی ها اکنون میتوانند در عروسیهای سریعِ الهام گرفته از لاس وگاس ازدواج کنند- اما در دبی" نوشت: انتظار می رود که بعد از کاهش اخیر قوانین ازدواج، دبی به همتای لاس وگاس آمریکایی در خاورمیانه تبدیل شود. غیر مسلمانان خواهند توانست در طول فقط ۲۴ ساعت مجوز ازدواج مدنی را در دبی کسب کنند. این بخشی از قانون جدید فدرال است که از یکم فوریه اجرایی شده است. در گذشته گردشگران و خارجی هایی که در امارات زندگی می کردند، قادر به ازدواج بودند اما این امر پیچیده تر و طولانی تر بود. حکام امارات در تلاش برای تشویق کردشگری از طریق کاستن از قوانین هستند. دبی در سال ۲۰۲۲ به اولین مقصد انگلیسی ها تبدیل شد و براساس آمار سایت "Skyscanner" حدود ۲۵۰ هزار انگلیسی در آنجا اقامت دارند.
این روزنامه افزود: دبی ماه گذشته اعلام کرد که مالیات مشروبات الکلی و هزینه ای را که گردشگران غیرمسلمان بالای ۲۱ سال، باید برای دریافت مجوز خرید مشروبات الکلی بپردازند، ۳۰ درصد کاهش می دهد.
روزنامه میرور نوشت: درحالی که روند فزاینده تسهیل صدور مجوزهای شرب خمر و قوانین ازدواج اتباع خارجی در جریان است، شهر دبی هنوز به مکان جدیدی برای جشن های آنچنانی ازدواج به سبک لاس وگاس و مهمانی های آنچنانی خداحافظی با مجری نرسیده است زیرا کماکان نوشیدن مشروبات الکلی در مکانهای عمومی مانند پارکها، سواحل یا مراکز خرید همچنان غیرقانونی است و مستی، بی نظمی یا رانندگی در حالت مستی با مجازات یا جریمه و زندان مواجه است و قوانین محدوده کننده ای هستند که گردشگران باید هنگام حضور در دبی باید آنها را رعایت کنند.
در همین راستا، حکومت امارات متحده عربی در سال ۲۰۲۱ میلادی کمپینی را تحت شعار «امارات متحده جهانی» به راه انداخت و اعلام کرد که می خواهد براین اساس امارات را به یک الگوی کوچک جهان تبدیل کند. این کمپین با اعتراض اماراتی ها روبرو شد و «سایت امارات ۷۱» آن زمان نوشت که بسیاری از اماراتی ها مخالفت و ناخرسندی خود را از چنین کمپینی اعلام دشاه و هدف از آن را تغییر چهره و وجهه امارات و از بین بردن هویت دینی و بازی با آینده کشور درکنار ایجاد تغییری ریشه ای در نسل آینده امارات دانستند.
دکتر «رفیعه غباش» از جمله این شخصیت های اماراتی بود که در توییت خود نوشت: صاحب این کمپین چگونه جرات می کند که هویت کشور را تغییر دهد؟ امارات یک کشور عرب و مسلمان است و اینچنین باقی خواهد ماند.
وی افزود: کشور و ملتی با ریشه های تاریخی. این بازی با آینده کشور امارات است که آن را نمی پذیریم.
«محمد بن صقر الزعابی» از دیگر افرادی بود که در توییت خود نوشت: حکام امارات آشکارا نقشه می کشند که کشور امارات به یک دهکده جهانی بدون دین و فرهنگ و هویت تبدیل شود.
کاربیر به نام «اروی» نیز در توییت خود نوشت که "آیا باید هویت خود را برای ترویج یک رویداد جهانی از بین ببریم!؟ نام کشور خود را (امارات متحده عربی) را (به امارات متحده جهانی) تغییر دهیم تا جهان بپذیرد که ما ملتی هستیم که از همه فرهنگها استقبال می کنیم؟ حتی اگر چنین کاری صرفا برای بازاریابی باشد".
به نوشته سایت «امارات ۷۱»، ابوظبی در طول سالهای گذشته در راستای از بین بردن هویت ملی اقدام به اعطای تابعیت به هزاران خارجی از کشورهای مختلف کرده است؛ بدون اینکه گام و اقداماتی واقعی برای پاسداری از هویت شهروندان اصل خود بردارد.