منطقه ۲۲ شهرداری تهران در شمال غرب تهران قرار دارد. این منطقه در قسمت شمال غربی شهر تهران و در پایین دست حوضه آبریز رودخانه کن و وردیج قرار گرفته است. این منطقه از شمال با کوهستان البرز مرکزی، در شرق با حریم رودخانه کن، در جنوب با آزاد راه تهران - کرج و در غرب با محدوده جنگلهای دست کاشت وردآورد محدود میشود. منطقه ۲۲ با مناطق پنج و ۲۱ شهرداری تهران همجوار و دارای چهار ناحیه، ۱۲ محله و ۲۸ شهرک با ۵۸۸۱ هکتار وسعت است.
به گزارش خبرنگار ایرنا، حمیدرضا حاجوی روز یکشنبه در بیست و چهارمین رویداد امید و افتخار در آیین بهره برداری از طرحهای عمرانی، خدمات شهری، فرهنگی و اجتماعی و ورزشی منطقه ۲۲، افزود: در منطقه ۲۲ به دلیل موقعیت جغرافیایی و نقش محوری که در حوزه مبادی ورودی به سمت تهران دارد، نگاه ویژهای در حوزه مسائل فنی و عمرانی داریم و در این دوره امیدواریم بتوانیم تمام نقاط اتصالی و کریدورهای مختلف را در کل منطقه بازگشایی کنیم و رفع موانع انجام شود.
وی ادامه داد: هدف ما این است طرحها با محوریت محلات باشد و رفع مشکلات محلی را در خود داشته باشد و در سطح تهران نیز ارتقای شاخصها را در بحث بزرگراهی داشته باشیم.
حاجوی اضافه کرد: چهار فعالیت عمرانی در حوزه روکش آسفالت و احداث شبکه معابر داریم؛ معابر شهرک الهیه با ۱۳ معبر و با اعتبار ۱۶ میلیارد تومان، معبر هشتم شرقی آزادشهر با اعتبار هفت میلیارد تومان که با توجه به نارضایتی شهروندان از حجم توزیع شبکه معابر، این آزادسازی و مسیر ایجاد شده در رضایتمندی آنها نقش موثری دارد همچنین معبر اتصالی شهید زحمتکش به شهید خادمین با ۱۰ میلیارد تومان که در توسعه شبکه معابر نقش موثری دارد، معابر شهرک آفتاب با ۱۰ میلیارد تومان اعتبار که در مجموع در این چند نقطه ۵۹ هزار و ۷۰۰ متر مربع شبکه معابر با ۴۳ میلیارد تومان اعتبار افتتاح شد.
به گفته وی، در موضوع پیاده روسازی، پیادهروهای خیابان شهید شهرکی و شهید حدادی با سه میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان افتتاح میشود و در حوزه اجتماعی و فرهنگی نیز سه زمین چمن مصنوعی را به شهروندان تقدیم میکنیم که در مجموع پنج هزار متر مربع زمین چمن مصنوعی با اعتباری معادل ۲.۵ میلیارد تومان افتتاح شد.
در این مراسم، معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران با اشاره به اهمیت ساخت معابر و با تاکید بر اینکه همواره فعالیت عمرانی برای شهروندان بسیار ملموس است، افزود: نخستین وظیفه شهرداریها نیز در قانون ساخت معبر است که از ابتدای امسال تاکنون بیش از ۷۰۰ هزار تن آسفالت در شهر اجرا شده که معادل مسیر رفت تهران تا اصفهان است.
عباس شعبانی افزود: منطقه ۲۲ به لحاظ جمعیت و وسعت به اندازه شهر قزوین است و عقبماندگیهایی در مناطق تهران داریم که با تلاش شبانهروزی باید آن را جبران کنیم.
شعبانی ادامه داد: در این دوره تاکنون سه هزار معبر در تهران اصلاح شده و امیدواریم این امور تداوم داشته باشد همچنین ۲۲ بسته افتتاحیه مناطق را تا پایان سال خواهیم داشت و امروز در چهارمین بسته در حوزه عمرانی هستیم؛ علاوه بر این، در برخی از طرحهای شهر از یک سال تا ۱۰ سال عقب ماندگی داشتیم مانند طرح شهید بروجردی که ۱۰ سال معطل بود و برای جبران برخی از آنها تا پایان سال در هر منطقه یک بسته افتتاحیه خواهیم داشت.
معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران اضافه کرد: در منطقه ۲۲ علاوه بر این بسته، ۲ مورد از تقاطعهایی که راه مردم را تا ۳۹ کیلومتر اضافه میکند تا پایان سال اصلاح خواهد شد.
به گفته وی، طرح هایی در تهران مانند بزرگراه یادگار امام (ره) و شهید شوشتری نیز در دست اقدام است.
افتتاح ۱۰۰ طرح در پایتخت
شعبانی در زمینه تعداد طرحهای قابل افتتاح گفت: ۱۰۰ طرح در حوزههای مختلف عمرانی خدمات شهری فرهنگی ورزشی تا پایان سال در قالب ۲۲ بسته افتتاح خواهد شد که تا به امروز چهار بسته به بهره برداری رسیده است.
وی تاکید کرد: تا پایان سال جاری نیز ۱۸ بسته دیگر در مناطق مختلف بهره برداری و در اختیار شهروندان مناطق مختلف قرار خواهد گرفت که ارزش کلی این طرحها سه هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان است.
معاون شهردار تهران درباره آخرین وضعیت احداث تقاطع های غیرهمسطح نیز گفت: تا پایان سال نیز تقاطع غیرهمسطح تاج - گلها به بهرهبرداری خواهد رسید که با افتتاح این تقاطعها حدود ۳۹ کیلومتر مسیر تردد شهروندان کوتاه خواهد شد.
وی درباره جمع آوری پل حافظ نیز اظهارداشت: در این زمینه ما اقدامات خود را انجام دادیم و مکاتباتی نیز با معاونت حمل و نقل و ترافیک انجام شده تا درصورت نیاز پس از جمع آوری این پل، زیرگذر احداث شود و به هر ترتیب معاونت فنی عمرانی شهرداری آمادگی جمع آوری این پل را دارد.
شعبانی با بیان اینکه پلهای فلزی که قبل از انقلاب در تهران نصب شده، ایمنی لازم را ندارد، گفت: ایمنی شهروندان موضوع مهم و اساسی شهرداری تهران است و بر همین اساس اقدام میکنیم.