به گزارش ایرنا از پایگاه "الخبر الیمنی" رئیس مرکز پژوهش ها و بیماری های کبدی یمن روز یکشنبه گفت: بیماری ها کبدی در طول سال های محاصره و جنگ ۳۰ درصد نسبت به سال های پیش از آن در میان جوانان و گروه سنی مولد افزایش یافته است.
دکتر محمد الحیمی افزود: ۱۸ هزار یمنی نیازمند پیوند فوری کبد هستند و باید امکان سفر فوری این بیماران فراهم شود.
وی اضافه کرد: ۳۹ درصد یمنی ها به هپاتیت B و c مبتلا هستند و ائتلاف متجاوزان از ورود منظم دارو و دستگاه های تشخیصی جلوگیری می کند.
الحیمی گفت: محاصره یمن باعث جلوگیری از ورود داروهای اصلی و تجهیزات تشخیصی و درمانی دستگاه گوارش و کبد و جانباختن شمار زیادی از بیماران و وخیم تر شدن حال بسیاری دیگر شده است.
وی اظهار کرد: در صورت برداشته نشدن محاصره یمن، متجاوزان مسئول جانباختن بیشتر شهروندان یمنی هستند.
عربستان سعودی از ششم فروردین ۹۴ در قالب ائتلافی از چند کشور عربی از جمله امارات و با کمک و چراغ سبز آمریکا، حملات گستردهای را علیه یمن - فقیرترین کشور عربی - آغاز کرد تا به بهانه بازگرداندن عبدربه منصور هادی رئیس جمهور مستعفی و فراری این کشور به قدرت، به اهداف و زیاده خواهیهای سیاسی خود جامه عمل بپوشاند.
اما ائتلاف سعودی در سایه مقاومت دلاورانه مردم و نیروهای مسلح یمن و عملیات موشکی و پهپادی ویژه آنها در رسیدن به این اهداف شکست خورد و مجبور به قبول آتش بس شد که این آتشبس نیز پس از سه مرحله دو ماهه در نتیجه کارشکنیهای ائتلاف متجاوز عربی پایان یافت و دیگر تمدید نشد.