تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۱

زنجان - ایرنا - فرمانده یگان حفاظت اداره‌ کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان گفت: ۲ سکه مسی با قدمت ایلخانی و یک گردنبند برنج تقلبی در شهر صائین قلعه شهرستان ابهر کشف و ضبط شد.

به گزارش ایرنا به نقل از اداره کل میراث فرهنگی زنجان، سرهنگ حسینعلی فضلی روز دوشنبه با بیان این مطلب، افزود: این اشیا در بازرسی از خودرو توسط عوامل نیروی انتظامی شهر صائین قلعه کشف و ضبط‌ شد.

وی اضافه کرد: همچنین ۲ کوزه سفالی در شهرستان خرمدره با همکاری نیروهای یگان حفاظت میراث‌ فرهنگی شهرستان در پی ارسال گزارش مردمی کشف و ضبط شد.

این مسوول ادامه داد: یکی از این کوزه های سفالی متعلق به دوره میانی اسلامی و دیگری کوزه سفالی لوله دار متعلق به هزاره اول قبل از میلاد است.

به گفته فضلی، اشیای کشف و ضبط‌ شده ارزش ریالی زیادی دارد اما برای اموال فرهنگی تاریخی نمی‌توان قیمت تعیین کرد.

فرمانده یگان حفاظت اداره‌ کل میراث‌فرهنگی استان زنجان خاطرنشان کرد: افرادی که به دنبال به دست آوردن ثروت از طریق خرید و فروش اموال تاریخی و فرهنگی هستند، بدانند که ماموران این سازمان با همکاری نیروی انتظامی استان به صورت شبانه‌روزی محوطه‌های تاریخی را رصد می‌کنند و حفاران غیرمجاز را دستگیر و تحویل مقام قضایی می‌دهند.