به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد دهقان بنادکی روز دوشنبه به مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی در گفت و گو با خبرنگاران استان افزود: از این تعداد طرح، ۲۳ پروژه مشارکتی، ۲۹ مورد کاملا دولتی و بقیه خیری است که در مناطق شهری و روستایی بخش مرکزی شهرستان مهریز اجرا شده اند.
وی همکاری شهروندان و خیران را در اجرای طرحهای مختلف فرهنگی و عمرانی در شهرستان مطلوب ارزیابی کرد و یادآور شد: تمامی این طرح ها با پیش بینی پیوست فرهنگی اجرا شده است.
فرماندار مهریز با تشریح ظرفیتهای این شهرستان گفت: شرایط مناسب آب و هوایی و گردشگری منطقه و برخورداری از آثار و ابنیه متعدد تاریخی و فرهنگی از ظرفیتهایی است که در مهریز امکان ایجاد اشتغال برای شهروندان را دارد.
دهقان در خصوص توسعه شرکتهای دانش بنیان در شهرستان مهریز نیز اظهار داشت: رویکرد توسعه شهرستان پرهیز از استقرار شرکتهای آبخواه است و به همین منظور بستر برای سرمایه گذاری شرکتهای دانش بنیان که مصرف آب ناچیزی دارد، در این شهرستان مهیاست.
بنای اولیه شهرستان مهریز را به مهرنگار دختر انوشیروان ساسانی نسبت دادهاند و آب و هوای آن معتدل و بیابانی است و این منطقه با شرایط خاص جغرافیایی و موقعیت طبیعی در حاشیه کویر از گذشته برای کاروانهای تجاری شاهراهی حیاتی ساخته است.
مهریز با قابلیتهای تفریحی، گردشگری از جمله چشمه زیبای غربال بیز، منطقه تفریحی کوهریگ و آثار باشکوه تاریخی خشتی و غیره همواره پذیرای خیل کثیری از گردشگران داخلی و خارجی است و از مهمترین صنایع دستی آن میتوان از قالیبافی، آهنگری، سریشم، گیوهبافی، سبدبافی و چاقوسازی نام برد.
این شهرستان با آب و هوای مناسب، شرایط مطلوبی برای کشت انواع محصولات باغی و زراعی از قبیل پسته، گردو، بادام، انجیر، آلو، زردآلو، گندم و جو دارد و یکی از مهمترین مراکز کشت پسته با بیشترین میزان تولید در استان است.
مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری مهریز در ۳۰ کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد.