به گزارش ایرنا رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه روز سهشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: این بخش تخصصی که علاوه بر ۲ اتاق عمل، چهار تخت مراقبتهای ویژه دارد، در فضایی با زیربنای ۴۵۰ مترمربع و با صرف هفت میلیارد تومان ایجاد شده برای نیازهای بیماران قلبی جنوب آذربایجانشرقی و حتی شهرستانهای جنوبی آذربایجانغربی پاسخگو خواهد بود.
دکتر اللهوردی ارجمند افزود: امروز همچنین بخش مراقبتهای ویژه نیز با ۱۲ تخت ICU و با بیش از هفت میلیارد تومان هزینه به بهرهبرداری رسید و با افتتاح این بخش تختهای ویژه این مرکز به ۲۹ تخت رسید.
درمانگاه تخصصی مرکز آموزش و درمانی امیرالمومنین(ع) مراغه هم در دولت مردمی روند پیشرفت را طی کرده و اکنون با حضور متخصصان قلب و عروق، غدد، داخلی، چشم پزشکی، جراحی کلیه و مجاری ادرار، نورولوژی (مغزو اعصاب)، طب فیزیک و توانبخشی و روانپزشکی به اهالی منطقه خدمات ارایه میکند.
مرکز آموزشی و درمانی امیرالمومنین (ع) مراغه با ۱۸۰ تخت بستری علاوه بر ارائه خدمات بخش در بخشهای عفونی داخلی نورولوژی، جراحی چشم، جراحی ارولوژی (کلیه و مجاری ادرار)،گوش، حلق، بینی و خدمات ارایه آنژیوگرافی به بیماران قلبی نیازمند عمل باز نیز خدمات عرضه خوهد کرد.
به زودی چهار تخت مراقبتهای ویژه مغزی، SCU، دندانپزشکی و فیزیوتراپی نیز به ظرفیت درمانی آن اضافه خواهد شد.
به گزارش ایرنا رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه ۲۸ آذر سال جاری در نشست خبری خود گفته بود که «به زودی ظرفیت آنژیوگرافی این بیمارستان دو برابر، و برای اولینبار بخش عمل جراحی باز در این بیمارستان راهاندازی میشود».
ماهانه ۳۰۰ تا ۳۵۰ مورد آنژیوگرافی در بیمارستان امیرالمومنین(ع) انجام میشود و بیماران قلبی منطقه در صورت نیاز به عمل باز برای دریافت نوبت در تبریز، ۶ تا هفت ماه انتظار میکشند.
بیماری قلبی و عروقی سال هاست که اصلیترین عامل مرگ و میر در مراغه به شمار میرود.