ساری - ایرنا - مشاور اقتصادی استاندار مازندران گفت: طرح های نیمه تمام عمرانی به ارث رسیده از دولت های قبل مهم ترین چالش استان است که با شناسایی منابع مالی جدید می توان برای رفع این دغدغه اقدام کرد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، حسین محمد پورزرندی روز چهارشنبه در آیین آغاز عملیات ساخت بیمارستان یک هزار و ۱۰۰ تختخوابی ماهفروجک در ساری افزود: تامین منابع مالی برای تکمیل طرح های نیمه تمام تنها با دریافت تسهیلات از بانک های عامل خلاصه نمی شود بلکه ۲۲ نوع تامین مالی در کشور داریم که بیش از ۱۵ نوع آن در زمان حاضر قابلیت اجرا دارد.

وی خاطر نشان کرد: باید برای تکمیل طرح های نیمه تمام عمرانی و اقتصادی استان باید به فکر شناسایی منابع مالی جدید باشیم تا با تحقق آن رشد اقتصادی در این دیار افزایش یابد.

مشاور اقتصادی استاندار مازندران تصریح کرد: بیمارستان آیت الله طبرسی ساری حداکثر تا سه سال آینده از طریق تهاتر نفت به بهره برداری خواهد.

پورزرندی تصریح کرد: به طور حتم برای تکمیل دیگر طرح های عمرانی استان اقدام خواهیم کرد و شناسایی منابع مالی جدید باجدیت در دستور کار است.

به گزارش ایرنا، ساخت بیمارستان یک هزار و ۱۰۰ تختخوابی آیت الله طبرسی ساری با تخصیص پنج هزار میلیارد تومانی اعتبار با تهاتر نفت همزمان با دهه مبارک فجر با حضور استاندار مازندران کلید خورد.
این مرکز درمانی در زمینی به مساحت ۱۴.۵ هکتار ساخته خواهد شد و کلنگ زنی ابتدایی این طرح به سال ۱۳۸۶ برمی گردد که گام اول ساخت ۳۷۰ تخت بیمارستانی آن با پیشرفت فیزیکی ۶۹ درصد انجام شد.
گام دوم ساخت این بیمارستان اکنون ۱۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تاکنون برای آن در مجموع ۱۳۰ میلیارد تومان هزینه شد.
برای تکمیل و تجهیز گام های اول تا سوم این بیمارستانِ در دست ساخت در مجموع پنج هزار میلیارد تومان اعتبار از محل تهاتر نفت تخصیص داده شد.
پیشتر و در ۲۱ اردیبهشت ماه سال جاری رییس دانشگاه علوم پزشکی استان مازندران باانتقاد از تخصیص و تزریق اعتبارات قطره چکانی در تمکیل بیمارستان یک‌هزار و ۱۰۰ تختخوابی ماهفروجک ساری ، گفت که با ادامه این روند تکمیل این طرح تا ۲۰ سال دیگر هم امکان‌پذیر نیست.
ساخت بیمارستان یک‌هزار و ۱۰۰ تختخوابی ماهفروجک از مصوبات نخستین سفر استانی دولت نهم بود که کلنگ آن در سال ۱۳۸۶ به زمین زده شد. بر اساس وعده‌ای که مسوولان وقت داده بودند قرار بود این بیمارستان ظرف ۲ سال تکمیل، تجهیز و بهره‌برداری شود ولی با گذشت بیش از ۱۴ سال از آغاز اجرا اما این طرح اکنون در مجموع سه گام تنها ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
بیمارستان ماهفروجک به عنوان یکی از بزرگترین بیمارستان های بزرگ کشور در صورت تکمیل می‌تواند جهش خوبی در حوزه گردشگری سلامت، درمانی، خدماتی و پژوهشی مازندران به وجود آورد و مسوولان اجرایی و وزارت بهداشتی در دولت سیزدهم با نگاه ویژه با تخصیص پنج هزار میلیارد تومانی اعتبار از طریق تهاتر نفت گامی موثر برای تکمیل این طرح برداشتند.
قرار است در صورت تکمیل این طرح برای جذب دانشجویان خارجی و همچنین هوشمندسازی بیمارستان با فناوری روز جهان اقدام شود.