به گزارش خبرنگار ایرنا علی سنجربگی روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران بیان کرد: این اعتبار برای اجرای طرح های عمرانی، توسعه تجهیزات ارتباطی و بی سیم دیجیتال اختصاص یافته است.
وی اضافه کرد: در سفر اخیر پیرحسین کولیوند رییس جمعیت هلال احمر به همدان نیز سه دستگاه خودرو کمک دار به همراه هشت میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان برای تامین اقلام امدادی تخصیص یافت.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان همدان گفت: ۲ طرح عمرانی شامل پایگاه امداد جاده ای همدان - قزوین و پایگاه امداد و نجات آورزمان در جاده ملایر نهاوند در مجموع با هزینه کرد ۹ میلیارد تومان اعتبار مصوب شده که چهار میلیارد تومان تخصیص و در حال اجرا است.
سنجربگی گفت: ۱۰ ماهه امسال یک میلیون و ۷۰۰ هزار خدمت توسط داوطلبان هلال احمر این استان به هموطنان و هم استانی ها ارائه شده که شامل ۸۹۹ عملیات امداد و نجات، ۵۰۳ پروژه داوطلبانه و دیگر خدمات می شود.
وی افزود: یک میلیارد تومان کمک دارویی و درمانی به نیازمندان همدان امسال ارائه در عین حال ۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان وام قرض الحسنه به ۷۱ مددجو تحت پوشش پرداخت شده است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان همدان ادامه داد: همچنین ۶۰ هزار و ۵۰ نفر از خدمات بهداشتی، درمانی و توانبخشی، ارتوپدی و واکسیناسیون جمعیت هلال احمر در ۱۰ ماهه امسال استفاده کردند.
سنجربگی افزود: در راستای عضو گیری جذب ۴۳ هزار و ۹۸۶ داوطلب در هلال احمر همدان امسال به عنوان سهمیه پیش بینی شده بود که به همت داوطلبان تاکنون ۳۶ هزار ۵۲۴ نفر که اغلب دانش آموز هستند جذب شدند.
وی درباره زلزله خوی نیز بیان کرد: هلال احمر همدان به محض اطلاع از زلزله خوی تیم جستجو و نجات و سگ تجسس (آنست) را به منطقه اعزام کرد و در ادامه چهار هزار تخته پتو به همراه یک هزار ۱۰۰ دستگاه چادر به این منطقه ارسال شد.
وی بیان کرد: به دنبال آغاز ریزش برف از ۲۴ دی سال گذشته و حوادث ناشی از برف و کولاک، امدادگران جمعیت هلال احمر ۴۵ ماموریت امدادی انجام و به سه هزار و ۳۸۱ نفر امداد رسانی کردند در عین حال طی این مدن یک هزار و ۳۲۴ نفر اسکان اضطراری و ۵۵۰ وسیله نقلیه از برف و کولاک رها سازی شدند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان همدان گفت: طرح یاران آسیب ستیز (یاس) برای زنان زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) با هدف آموزش مهارت فنی و حرفه ای در محل زندگی تا تبدیل شدن فرد به عنوان مربی امداد و کمک های اولیه، در حال اجرا است.
سنجربگی با بیان اینکه نیازمند پیش بینی مکان هایی در مرکز استان برای اسکان اضطراری افراد در مواقع بروز بحران هستیم گفت: به شهرداری پیشنهاد شد که پارک و بوستان های موجود در سطح شهر دومنظوره شوند یعنی علاوه بر مکانی برای تفریح خانواده ها به محلی برای اسکان اضطراری تبدیل شود.
وی افزود: باید با ایجاد کمپینگ هایی از سوی شهرداری و پیش بینی زیر ساخت هایی نظیر آب، برق، سیستم فاضلاب و دیگر امکانات مورد نیاز بتوان از این محل ها برای مواقع ضروری بهره گرفت.