تهران- ایرنا- مدیرعامل شرکت ملی پست با بیان اینکه درگاه گواهی اصالت کالا در دست اقدام است، گفت:‌ با این درگاه تولیدکنندگان صنایع‌دستی می‌توانند آثار خود را به راحتی در فضای مجازی ارائه کنند، از طرفی مشتری هم خیالش از اصالت کالا راحت خواهد بود.

به گزارش خبرنگار صنایع‌دستی ایرنا، محمود لیایی روز چهارشنبه - ۱۹ بهمن۱۴۰۱- در بازدید از سی‌وششمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی درباره خدمات متقابل حوزه پست و صنایع دستی اظهار داشت: خدمت اصلی که می‌توانیم به مجموعه صنایع‌دستی و فعالان این حوزه بدهیم، ارائه خدمت تجارت الکترونیک است، متقاضیان می‌توانند از خدمات مختلفی که در بستر این سرویس وجود دارد مثل خدمات تولید بارکد، بسته‌بندی، مدیریت سفارشات، خدمات پرداخت، سرویس‌های پس‌کرایه و پرداخت در مقابل بها، جمع آوری، حمل ونقل و تحویل و... استفاده کنند.

معاون وزیر ارتباطات فناوری اطلاعات افزود: مشاغل مولد حوزه صنایع دستی می‌توانند در حوزه اصالت‌سنجی از خدمات شرکت ملی پست استفاده کنند. برای این کار نیاز به درگاهی برای گواهی اصالت کالا است که در دست اقدام است. با این خدمت صنایع فعال می‌توانند آثار خود را به راحتی در فضای مجازی ارائه کنند از طرفی مشتری هم خیالش از اصالت کالا راحت خواهد بود.

لیایی خاطرنشان کرد: هنرمندان در حال حاضر آثار خود را فیزیکی عرضه می‌کنند اما نیازمند ارائه آنها در عرصه ملی و کشوری هستند، شرکت ملی پست کمک می‌کند در حوزه بازار الکترونیک پست، هنرمندان حوزه صنایع دستی، آثار و تولیدات خود را در غرفه‌های مجازی ارائه و در قالب سامانه، کالای خود را در سایت‌ها و درگاه‌های الکترونیک مجازی کشور عرضه کنند.

مدیرعامل شرکت ملی پست عنوان کرد: اجرای این نوع خدمت، علاوه بر کمک به کاهش قیمت تمام‌شده محصول برای مشتری، ارائه بی واسطه کالای تولیدی بین تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان و تعدیل قیمت؛ منجر به افزایش تقاضا و البته رونق در حوزه صنایع دستی می شود.

رئیس هیئت مدیره شرکت ملی خصوصی اضافه کرد: در حوزه خدمات گیت‌وی نیز، شرکت ملی پست می تواند به فعالان حوزه صنایع دستی کمک کند، توجه به فروش محصولات و رفع نیازمندی‌های انبارداری و لجستیک از جمله مزایای سامانه گیت وی شرکت ملی پست است‌

تفاهم‌نامه با وزارت میراث فرهنگی / همکاری در مرمت و بازسازی ابنیه های «پست»

وی با اشاره به انعقاد تفاهم نامه با وزارت میراث فرهنگی،‌گردشگری و صنایع دستی گفت: این تفاهم نامه در راستای معرفی اماکن تاریخی و موزه‌های پست و بهره‌برداری این اماکن با هدف انجام فعالیت‌های گردشگری منعقد شده است.

لیایی گفت: همکاری در برگزاری فراخوان‌های مربوط به جذب سرمایه‌گذار، ترویج ظرفیت‌های وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از جمله رویدادهای مندرج در تقویم رسمی کشور در قالب چاپ تمبرهای پستی و ارائه خدمات نیابتی به منظور انجام امور مرتبط با صدور مجوزها توسط دفاتر پست دولتی متتخب در سراسر کشور از مفاد این تفاهم نامه است.

مدیرعامل شرکت ملی پست توضیح داد: همکاری در مرمت و بازسازی ابنیه های «پست» در سراسر کشور در صورت تأمین منابع و در چارچوب ضوابط و مقررات موجود، همکاری در برگزاری کارگاه های آموزشی عمومی و تخصصی در زمینه ارائه خدمات تجارت الکترونیک و سایر موارد مورد نیاز طرفین در صورت تامین منابع مالی و استفاده از بانک های اطلاعاتی طرفین برحسب نیاز و توافق در راستای موضوع این تفاهم نامه نیز از دیگر مواردی است که در این راستا باید از آن ها نام برد.

به گزارش ایرنا، شانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع‌وابسته و سی‌وششمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی صبح روز سه‌شنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۱ با حضور سید عزت‌الله ضرغامی وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در محل دائمی نمایشگاه بین‌المللی تهران به صورت رسمی آغاز به کار کرد. در این نمایشگاه که تا ۲۱ بهمن برپاست، ۲۰۰ فعال صنعت گردشگری از ۴۷ کشور جهان حضور دارند.