به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، هشتمین روز جشنواره، با فیلم هایپاور آغاز شد. فیلمی که گوشهای از رشادتهای سرهنگ شهید منصور ستاری را به نمایش میگذاشت و البته که چندان با استقبال مواجه نشد. در سالن رسانه، بسیاری از مخاطبان این فیلم، آن را با فیلم منصور مقایسه میکردند که با انکار کارگردان و دیگر عوامل فیلم مواجه شدند.
فیلم دوم این روز، اتاقک گلی بود که به طرز عجیبی، مورد استقبال قرار گرفت و تا اندازههای غافلگیری جشنواره امسال بالا کشیده شد. فیلم با داستانی گیرا، اجازه نداد تا مخاطبی از سالن خارج شود و تا اینجا، رکورددار تشویق پس از پایان فیلم است؛ هم به لحاظ مدت بالای تشویق و هم به دلیل کثرت تشویقکنندگان در هر دو سالن ملت و میلاد.
نشست خبری این فیلم نیز با استقبال خوبی همراه بود. طراح صحنه این فیلم عنوان کرد که برای تولید این فیلم، مجبور شده تا یک روستا را بازسازی و یک روستای دیگر را به طور کامل بسازند.
خبر مهمی که در هشتمین روز جشنواره، بازتابهای بسیاری پیدا کرد، گفتوگوی رئیس سازمان سینمایی راجع به نبود مانع برای فعالیت بانوانی است که کشف حجاب کردهاند. محمد خزاعی در این گفتوگو اذعان کرد که هیچ مانعی سد راه فعالیت هنرمندانی که کشف حجاب کردهاند و یا در اتفاقات اخیر، مواضعی داشتهاند، وجود ندارد.
این خبر خزاعی، مورد استقبال بسیار خوب رسانهها قرار گرفت و خیلی زود به سرتیتر اخبار این روز تبدیل شد. خبری که سبب مودت و نزدیکی بیشتر هنرمندان و مدیریت سینمایی کشور میشود و اعلام آن در روزهای جشنواره میتواند پیامهای بسیاری برای بدنه سینما و هنرمندان داشته باشد.
مهمان ویژه روز هشتم جشنواره، فرزاد حسنی بود که به عنوان یکی از بازیگران فیلم هایپاور به پردیس ملت آمد و با استقبال خوب اهالی رسانه مواجه شد. حسنی، در پردیس ملت، به سوالات خبرنگاران پاسخ داد و گفت که به دلیل بیماری مادرش نتوانسته اجرای نشستهای این دوره از جشنواره را پذیرا باشد.
از سینماهای مردمی نیز خبر میرسد که ۳ فیلم به سانس فوقالعاده رسیدهاند. همچنین بازار سیاه برای بلیتهای ۲ فیلم همچنان گرم است. گویا فعالان این حوزه، در این دوره به جای اپلیکیشن دیوار، به برنامه تلگرام پناه بردهانددر روز هشتم همچنین بهطور رسمی اعلام شد که نمایش فیلم گلهای باوارده که در روز سهشنبه به دلایل فنی مقدور نشد، از ساعت ۱۴ در برج میلاد و از ساعت ۲۰ در پردیس ملت صورت خواهد گرفت.
هشتمین روز جشنواره، با ازدحام خوبی از سوی مخاطبان جشنواره همراه بود. در پردیس ملت، برای ۲ فیلم این روز که تصور میشد بهدلیل نداشتن تبلیغات رسانهای چندان، با استقبال زیادی مواجه نمیشوند، صف تشکیل شد. در برج میلاد، استقبال، کمی بیشتر بود و برای هر دو فیلم، تنها دو ردیف ابتدایی جلو خالی بود.
در مرکز همایشهای برج میلاد، ازدحام مخاطبان وجود دارد. اکنون چندمین روزی است که مهمانان خارجی در لابی برج، رفتوآمد دارند و به تماشای فیلم های در سالن اصلی نمایش مینشینند.
از سینماهای مردمی نیز خبر میرسد که ۳ فیلم به سانس فوقالعاده رسیدهاند. همچنین بازار سیاه برای بلیتهای ۲ فیلم همچنان گرم است. گویا فعالان این حوزه، در این دوره به جای اپلیکیشن دیوار، به برنامه تلگرام پناه برده و پیام داشتن بلیت اضافه را در گروهها مطرح میکنند و از کسانی که نیاز به این بلیتها دارند، درخواست میکنند تا به خصوصی مراجعه کنند.
رصد خبرنگار ایرنا نشان میدهد این افراد برای بلیت فیلم کت چرمی، بین ۱۵۰ تا ۲۵۰ هزار تومان و برای بلیت یادگار جنوب نیز رقمی بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ هزار تومان مطالبه میکنند.
از سینماهای مردمی اما یک خبر دیگر نیز به گوش میرسد و اینکه ۲ فیلم وابل و گلهای باوارده هنوز نتوانستهاند نمایشی در هیچیک از سینماها داشته باشند. وضعیت گلهای باوارده احتمالا از امروز (پنجشنبه) مشخص شده و فیلم مهرداد خوشبخت در سینمای رسانه و سینماهای مردمی نمایش دارد. اما فیلم وابل و حتی سینما متروپل، همچنان وضعیت مشخصی ندارند تا طی ساعات آینده مشخص شود که آیا این ۲ فیلم موفق به نمایش در سینماهای مردمی و سینمای رسانه خواهند شد یا خیر.
تنور جشنواره اما در سینماهای شهرستان، حسابی گرم شده است. با توجه به گسترش تبلیغات شهری و محیطی در مراکز استانها، میزان استقبال از فیلمها نیز روند رو به رشدی داشته است بهگونهای که در ۳ مرکز استان، سانسهای فوقالعاده ترتیب داده شده است. انتظار میرود روند افزایش مخاطب در سینماهای مردمی و طبعا سانسهای فوقالعاده طی تعطیلات پیشرو، به بیشترین میزان خود برسد.