به گزارش خبرنگار ایرنا، مدیرعامل شرکت آب منطقهای بوشهر در این آئین گفت: پیش از انقلاب اسلامی، بیشتر سدهای کشور به وسیله شرکتهای خارجی طراحی و اجرا میشدند.
علی محمدی افزود: تا پیش از انقلاب اسلامی تنها ۱۳ سد در کشور وجود داشت این درحالی است که امروز به برکت انقلاب اسلامی بیش از ۶۰۰ سد مخزنی با همت نیروهای جوان این سرزمین احداث و مورد بهرهبرداری قرار گرفته است.
وی بیان کرد: به برکت توسعه دانشهای زیرساختی در چهار دهه اخیر، امروز ایران به صادر کننده تکنولوژی طراحی و ساخت سازههای آبی عظیم تبدیل شده و پیچیدهترین عملیات اجرایی سدسازی در جهان با همت متخصصان ایرانی قابل اجراست.
محمدی ادامه داد: استان بوشهر نیز پیش از انقلاب اسلامی تنها دارای یک بند انحرافی بود و امروز افزون بر ۶ سد در حال بهرهبرداری، ۶ سد بزرگ و چندین شبکه آبیاری، ایستگاه پمپاژ و خط انتقال آب نیز به صورت همزمان توسط شرکت آب منطقهای بوشهر در حال انجام است.
مدیر عامل شرکت آب منطقهای استان بوشهر گفت: ارائه این خدمات تنها در سایه امنیت و آرامش کشور که حاصل خون شهدای انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع است، قابل انجام است.
وی در خصوص بند محور ۱۰ شبانکاره افزود: این بند با حجم مخزن ۳۰۰ هزار مترمکعب، سومین طرح از پروژهای جامع کنترل سیلاب شبانکاره است که به مرحله بهرهبرداری میرسد.
محمدی اضافه کرد: بند محور ۱۰ شبانکاره با هدف کنترل سیلابهای مخرب، جلوگیری از بروز آسیب به زیرساختهای بخش شبانکاره و تغذیه منابع آب زیرزمینی ساخته شده است.
استاندار بوشهر با تاکید بر تقویت ظرفیتهای کشاورزی بخش شبانکاره گفت: باید با برنامهریزی دقیق زمینه استفاده از منابع آب، خاک و خورشید که خداوند این نعمتها را به صورت رایگان در اختیار ما قرار داده استفاده کنیم.
احمد محمدی زاده افزود: نباید شرایط به گونهای باشد که امروز عدهای از خارج استان بیایند زمین کشاورزی اجاره، محصولی بکارند و اجاره ای به کشاورزان ما بدهند و بروند.
وی با تاکید بر ضرورت تغییر الگوی کشت در منطقه شبانکاره اظهار کرد: باید به سمت کشت محصولات ارزشمند و پرسود در منطقه شبانکاره رفت.