تهران- ایرنا- کیمیا که به دلیل وقوع رخدادی دچار فوبیای فاصله شده زندگی اش را از دست رفته می‌بیند و با وجود داشتن دو فرزند مجبور به طلاق توافقی از فرید می‌شود.

مشاور به آنها می گویند برای اینکه فرزندانشان بتوانند با این مساله کنار بیایند سعی کنند علیسان و پارسا فرزندانشان را از هم دور نگه دارند تا برای جدایی آماده شوند. همین مساله اتفاقات عجیبی را رقم می زند.

آنگونه که متخصصان گفته اند و نوشته اند فوبیا یا هراس زدگی ترسی است غیرواقعی، شدید و طولانی مدت از یک جسم، شخص، حیوان یا موقعیت. فوبیا نوعی اختلال اضطراب است. شخصی که فوبیا دارد یا سعی می کند از چیزی که ترس ایجاد میکند اجتناب کند یا آن را با اضطراب و پریشانی فراوان تحمل می کند و افرادی که دچار شکل های سه گانه فوبیا هستند برای برطرف ساختن این عارضه ممکن است نیاز به ایجاد تغییرات چشمگیر در زندگی خود داشته باشند.

نکته مهمی که دستمایه فیلمنامه «در آغوش درخت» قرار گرفته و موفق شده ضمن ایجاد گره مناسب، فضا سازی خوب، شخصیت پردازی تا حدودی درست، پایان بندی قابل تاملی را مثال بزند. آنجایی است که تغییر عمده ای در زندگی کیمیا و فرید رخ می دهد و درخت که نماد قدرت الهی و باروری است فرزندان آنها را در آغوش خود جای می دهد تا زندگی فرید و کیمیا رنگ و بوی دیگری بگیرد و آنها مسیر تازه ای را در زندگی خود آغاز کنند.