تهران- ایرنا- فیلم «غریب» به کارگردانی محمدحسین لطیفی و تهیه‌کنندگی حامد عنقا بیستمین فیلم اکران شده در جشنواره چهل و یکم فجر بود و با مجموع ۳۶ ستاره از دوازده منتقد سینما، میانگین ۳ ستاره را برای خود ثبت کرد.

به گزارش خبرنگار سینمایی ایرنا، منتقدان سینما روزانه در نظرسنجی ایرنا به فیلم‌های اکران شده در چهل‌ویکمین جشنواره فیلم فجر ستاره می‌دهند، هر کدام از منتقدان می‌توانند رضایت نسبی خود را از آثار سینمایی با تعداد ستاره‌ها از یک تا پنج مشخص کنند. این نظرسنجی هر روز در خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) منتشر می‌شود.

ایرنا از منتقدان سینما، درباره فیلم غریب که دومین فیلم اکران شده در نهمین روز جشنواره - پنجشنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۱- بود، نظرسنجی کرده است که از نظر تعداد ستاره‌های اعطا شده نتایج نشان می‌دهد این فیلم توانست در مجموع ۳۶ ستاره را از دوازده منتقد سینما دریافت کند.

بر اساس حروف الفبا به ترتیب، جبار آذین، معین احمدیان، امیرحسین اشرفی، امیر اهوارکی، علی افشار، مهدی خدایی، علی عبدالعلی‌زاده، آرش فهیم، محمد قربانی، مصطفی محمودی، رضا منتظری و هادی مومنی در نظرسنجی فیلم غریب شرکت کردند.

در این نظرسنجی، یک منتقد یک ستاره، یک منتقد هم ۱.۵ ستاره و یک منتقد ۲ستاره و یک منتقد ۲.۵ ستاره به فیلم غریب دادند، همچنین پنج منتقد ۳ ستاره، یک منتقد چهار ستاره و دو منتقد دیگر ۵ ستاره برای ساخته محمدحسین لطیفی ثبت کردند.

بابک حمیدیان در نقش شهید محمد بروجردی در فیلم «غریب»

در خلاصه داستان غریب آمده است: غریب شمایلی است از وقایع کردستان در سال‌های ۵۸ و ۵۹؛ که آغاز مسیری برای تبدیل شهید محمد بروجردی به مسیح کردستان شد.

ستاره فیلم‌های روز اول جشنواره

فیلم استاد به کارگردانی عماد حسینی و تهیه‌کنندگی بهروز افخمی اولین فیلم اکران شده در جشنواره چهل و یکم فجر بود و با مجموع ۱۷ ستاره از یازده منتقدان سینما، میانگین ۱.۵ ستاره را برای خود ثبت کرد.

فیلم شماره ۱۰ به کارگردانی حمید زرگرنژاد و تهیه‌کنندگی ابراهیم اصغری دومین فیلم اکران شده در جشنواره چهل و یکم فجر بود و با مجموع ۲۴.۵ ستاره از یازده منتقدان سینما، میانگین ۲.۲ ستاره را برای خود ثبت کرد.

ستاره فیلم‌های روز دوم جشنواره

فیلم آه سرد به کارگردانی ناهید عزیزی صدیق و تهیه‌کنندگی رضا محقق سومین فیلم اکران شده در جشنواره چهل و یکم فجر بود و با مجموع ۱۳.۵ ستاره از دوازده منتقد سینما، میانگین ۱.۱ ستاره را برای خود ثبت کرد.

فیلم جنگل پرتقال به کارگردانی آرمان خوانساریان و تهیه‌کنندگی رسول صدرعاملی، چهارمین فیلم اکران شده در جشنواره چهل و یکم فجر بود و با مجموع ۲۹ ستاره از دوازده منتقد سینما، میانگین ۲.۴ ستاره را برای خود ثبت کرد.

فیلم یادگار جنوب به کارگردانی حسین دوماری و پدرام پورامیری و تهیه‌کنندگی مجتبی رشوندی، پنجمین فیلم اکران شده در جشنواره چهل و یکم فجر بود و با مجموع ۱۹.۵ ستاره از دوازده منتقد سینما، میانگین ۱.۶ ستاره را برای خود ثبت کرد.

ستاره فیلم‌های روز سوم جشنواره

فیلم پرونده باز است به کارگردانی کیومرث پور احمد و تهیه‌کنندگی علی قائم مقامی، ششمین فیلم اکران شده در جشنواره چهل و یکم فجر بود و با مجموع ۱۱.۵ ستاره از دوازده منتقد سینما، میانگین ۰.۹۵ ستاره را برای خود ثبت کرد.

فیلم سرهنگ ثریا به کارگردانی لیلی عاج و تهیه‌کنندگی جلیل شعبانی، هفتمین فیلم اکران شده در جشنواره چهل و یکم فجر بود و با مجموع ۳۳.۵ ستاره از دوازده منتقد سینما، میانگین ۲.۷ ستاره را برای خود ثبت کرد.

فیلم عطرآلود به کارگردانی هادی مقدم‌دوست و تهیه‌کنندگی یوسف منصوری، هشتمین فیلم اکران شده در جشنواره چهل و یکم فجر بود و با مجموع ۱۹ ستاره از دوازده منتقد سینما، میانگین ۱.۵ ستاره را برای خود ثبت کرد.

ستاره فیلم‌های روز چهارم جشنواره

فیلم چرا گریه نمی‌کنی به کارگردانی علیرضا معتمدی و تهیه‌کنندگی رضا محقق، نهمین فیلم اکران شده در جشنواره چهل و یکم فجر بود و با مجموع ۱۷ ستاره از یازده منتقد سینما، میانگین ۱.۵ ستاره را برای خود ثبت کرد.

فیلم بچه زرنگ به کارگردانی هادی محمدیان، بهنود نکویی و محمدجواد جنتی و تهیه‌کنندگی حامد جعفری، دهمین فیلم اکران شده در جشنواره چهل و یکم فجر بود و با مجموع ۳۳.۵ ستاره از یازده منتقد سینما، میانگین ۳ ستاره را برای خود ثبت کرد.

فیلم هوک به کارگردانی حسین ریگی و تهیه‌کنندگی علی آشتیانیان یازدهمین فیلم اکران شده در جشنواره چهل و یکم فجر بود و با مجموع ۲۳ ستاره از دوازده منتقد سینما، میانگین ۱.۹ ستاره را برای خود ثبت کرد.

ستاره فیلم‌های روز پنجم جشنواره

فیلم بعد از رفتن به کارگردانی رضا نجاتی و تهیه‌کنندگی محمود بابایی، دوازدهمین فیلم اکران شده در جشنواره چهل و یکم فجر بود و با مجموع ۱۵ ستاره از یازده منتقد سینما، میانگین ۱.۳ ستاره را برای خود ثبت کرد.

فیلم کت چرمی به کارگردانی حسین میرزا محمدی و تهیه‌کنندگی کامران حجازی، سیزدهمین فیلم اکران شده در جشنواره چهل و یکم فجر بود و با مجموع ۲۴.۵ ستاره از دوازده منتقد سینما، میانگین ۲ ستاره را برای خود ثبت کرد.

ستاره فیلم‌های روز ششم جشنواره

فیلم هفت بهار نارنج به کارگردانی فرشاد گل‌سفیدی و تهیه‌کنندگی محمد کمال‌پور، چهاردهمین فیلم اکران شده در جشنواره چهل و یکم فجر بود و با مجموع ۱۹.۵ ستاره از یازده منتقد سینما، میانگین ۱.۶ ستاره را برای خود ثبت کرد.

فیلم روایت ناتمام سیما به کارگردانی علیرضا صمدی و تهیه‌کنندگی مجید رضابالا، پانزدهمین فیلم اکران شده در جشنواره چهل و یکم فجر بود و با مجموع ۱۷ ستاره از یازده منتقد سینما، میانگین ۱.۵ ستاره را برای خود ثبت کرد.

ستاره فیلم‌های روز هفتم جشنواره

فیلم کاپیتان به کارگردانی علیرضا صمدی و تهیه‌کنندگی مجید رضابالا، شانزدهمین فیلم اکران شده در جشنواره چهل و یکم فجر بود و با مجموع ۱۷ ستاره از یازده منتقد سینما، میانگین ۱.۵ ستاره را برای خود ثبت کرد.

ستاره فیلم‌های روز هشتم جشنواره

فیلم هایپاور به کارگردانی هادی محمدپور و تهیه‌کنندگی مهدی عظیمی و اباذر جوکار، هفدهمین فیلم اکران شده در جشنواره چهل و یکم فجر بود و با مجموع ۱۱ ستاره از یازده منتقد سینما، میانگین یک ستاره را برای خود ثبت کرد.

فیلم اتاقک گلی به کارگردانی مهرداد خوشبخت و تهیه‌کنندگی داوود صبوری، هجدهمین فیلم اکران شده در جشنواره چهل و یکم فجر بود و با مجموع ۳۵ ستاره از دوازده منتقد سینما، میانگین ۲.۹ ستاره را برای خود ثبت کرد.

ستاره فیلم‌های روز نهم جشنواره

فیلم در آغوش درخت به کارگردانی بابک لطفی خواجه پاشا و تهیه‌کنندگی سجاد نصراللهی‌نصب و محمدرضا مصباح، نوزدهمین فیلم اکران شده در جشنواره چهل و یکم فجر بود و با مجموع ۳۱.۵ ستاره از دوازده منتقد سینما، میانگین ۲.۶ ستاره را برای خود ثبت کرد.

چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر ۱۲ تا ۲۲ش بهمن ۱۴۰۱ به دبیری مجتبی امینی در دو پردیس سینمایی ملت و برج میلاد برگزار می‌شود. امسال ۲۴ فیلم در بخش سودای سیمرغ در جشنواره فیلم فجر به رقابت می‌پردازند.

برچسب‌ها