فیلم سینمایی هوک فیلم به دو بخش تقسیم می شود. بخش اول کودکی شیرهان و بخش دیگر بزرگسالی او را روایت می کند. بخش اول قصه ای زیبا و گیرا دارد. دیالوگ هایی مفهومی بین بازیگران رد و بدل می شود. قاب های زیبا و استفادۀ مؤثر از محیط دریا و سواحل جنوب با تراولینگ های درست و به موقع و میزانسن های حساب شده، فیلم را به یک فیلم هنری، پر احساس و زنده تبدیل کرده است هرچند مشکلاتی از نظر فنی دیده می شود مثل تفاوت شدت صدا بین نماهای لانگ و کلوز که در یک مکان و یک زمان اتفاق می افتد و بیش از میزان استاندارد است.
در بخش اول از نمادهای مفهومی زیادی استفاده شده و نویسنده سعی کرده از نظریۀ تغییر کرت لوین برای روند داستانی خود استفاده کند که موفق نشده است. بازی خوب بازیگر نوجوان شیرهان در کنار لباس های رنگارنگ مردم سیستان و بلوچستان در بخش اول فیلم به اندازه ای هست که مخاطب از دیدن فیلم لذت ببرد.
در بخش دوم فیلم که مربوط به دوران بزرگسالی شیرهان است تغییر در محتوا و فرم نسبت به بخش اول فیلم دیده می شود. دیگر از آن قاب های زیبا و خلاقانه خبری نیست. دیالوگ ها معمولی و بازی ها ضعیف می شوند و فیلم قالب تجاری نیز گرفته است.
گریم نه چندان خوب بخش دوم نیز از نقاط ضعف آن است. مردی به نام کهور که در گذشته رئیس میرهان بوده هم سن و سال شیرهان دیده می شود. یکی از نقاط ضعف فیلم فاصلۀ سنی شیرهان و میرهان بدون دادن اطلاعات زمینه ای است به طوری که مخاطب که آنها را پدر و پسری تصور کرده ناگهان با این واقعیت روبرو می شود که این دو برادر هستند.