به گزارش روز یکشنبه ایرنا، سید محمد حسین بلاغی در نشست تبیین رسالت اصحاب فرهنگ و رسانه در تحقق بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی اظهار کرد: این بیانیه در حقیقت دومین گام انقلاب اسلامی در مسیر خودسازی، جامعه سازی و تمدن سازی است چرا که انقلاب اسلامی با طی مسیری چهل ساله به یک بلوغ و شکوفایی رسیده و این بیانیه ترسیم کننده دومین گام بلند چنین انقلابی است.
وی خاطرنشان کرد: باید با پرهیز از نگاه به آن در مقام سند و ابلاغیه های معمول و دولتی، بدانیم که بیانیه گام دوم مانیفست و نقشه راهی برای کل نظام به ویژه در زمینه خودسازی، پیشرفت و تعالی، جامعه سازی و تمدن سازی نوین ایرانی و اسلامی است.
بلاغی ادامه داد: فرهنگ، هنر و رسانه یکی از ابزارهای مهم برای تحقق توصیه های هفت گانه رهبر معظم انقلاب در این بیانیه است و اگر این جامعه حائز دو مولفه باشد به طور حتم به عنوان پرچم دار تحقق بیانیه خواهد بود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی افزود: یکی از این دو مولفه ویژگی رشد دهندگی و تعالی بخشی حوزه فرهنگ، هنر و رسانه است و هر وقت در انجام این وظیفه موفق عمل کرده ایم در پی آن شاهد رشد در عرصه های مختلف جامعه اعم از سیاسی، اجتماعی و فرهنگی نیز خواهیم بود.
بلاغی، مولفه دوم را مطالبه گری توسط رسانه های وفادار و متعهد به جریان انقلاب دانست و گفت: اگر این اتفاق نیافتد، رسانه های غیر، این مطالبات را به شکلی دیگر مطرح خواهند کرد و مصداق ساده آن را در زلزله اخیر خوی و ترکیه دیدیم و هر چند وسعت و عمق فاجعه در این دو حادثه قابل قیاس نیست اما با این حال میدان داری و ارائه تصویر و پیام دلخواه توسط برخی رسانه های خاص را به وضوح شاهد بودیم.
وی گفت: اگر رشد دهندگی و مطالبه گری در جریان فرهنگ، هنر و رسانه در حد اعلا پیگیری شود به طور حتم بخش قابل توجهی از اهداف بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی محقق خواهد شد چرا که این امر موجب تحرک در بدنه مدیریتی و زمینه ساز تغییر در اجرای درست امور خواهد شد و هر چند مدیریت جریان فرهنگ و رسانه بسیار مهم است اما تک به تک افراد وابسته به این جریان نیز عامل این قضیه هستند.
بلاغی افزود: طرح موضوع آتش به اختیار از سوی رهبر معظم انقلاب نیز با هدف بر زمین نماندن امور صورت گرفته و ایشان در دیدار اخیر با دست اندرکاران سازمان تبلیغات و حوزه هنری فرمودند که کار خدا نباید بر روی زمین بماند و بر این اساس هر یک از ما چه در جایگاه ارشاد و چه به عنوان افراد دخیل در جریان های مردمی فرهنگی به اندازه نقش و جایگاه خود در تحقق این مهم دارای اثرگذاری و ارجحیت هستیم.
وی تاکید کرد: شاید هر یک از ما به هر عنوانی در انجام نقش و وظیفه خود ضعف و نقصانی داشته باشیم اما باید جریان های مردمی این ضعف و نقایص را پوشش دهند و ما در مقام اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی زمینه حضور این جریان های مردمی را با حجم وسیعی از فراخوان ها برای ارائه طرح های فرهنگی فراهم کرده ایم تا با احصاء خواسته ها و طرح های این جریان ها در مسیر پاسخ به آنها حرکت کنیم .