تهران- ایرنا- موزه ملی علوم و فناوری کارگاه آموزشی «طراحی گالری تعاملی تغییرات اقلیمی» را با مشارکت موزه خلاقیت و معماری و زنجیره فرهنگی ایوان از فردا به مدت چهار روز (۲۶ تا ۲۹ بهمن) برگزار می‌کند.

به گزارش خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا، موزه ملی علوم و فناوری روز سه شنبه اعلام کرد: در راستای جلب مشارکت عمومی در طراحی گالری تعاملی تغییرات اقلیمی و سبک زندگی، در نظر دارد از نظرها، دانش و تجربیات متخصصان و علاقه‌مندان جهت ایجاد تعامل و گفت‌وگو، ارائه راه‌کارهای ارزشمند برای ساختن آینده‌ بهتر و داشتن یک شبکه آموزش عمومی مؤثر، ارتقا و افزایش اثربخشی فعالیت‌های خود در زمینه بحران جهانی «تغییرات اقلیمی» استفاده کند.

این موزه به همین منظور قصد دارد، کارگاه چهار روزه «طراحی گالری تعاملی تغییرات اقلیمی» را با مشارکت موزه خلاقیت و معماری، زنجیره فرهنگی ایوان و همراهی ایکوم ایران از تاریخ ۲۶ تا ۲۹ بهمن ۱۴۰۱ از ساعت ۱۰ تا ۱۸ به صورت حضوری در محل ساختمان جدید موزه واقع در اتوبان حقانی، جنب فرهنگستان زبان و ادب فارسی ساختمان موزه ملی علوم و فناوری برگزار کند.

احمد محیط طباطبایی رئیس ایکوم (شورای بین‌المللی موزه‌ها) ایران با موضوع موزه‌ها و آموزش پایداری، روح‌اله محمدی با موضوع فعالیت‌های موزه در حوزه تغییرات اقلیمی، یاسمن اسماعیلی، پوریا واعظ‌نیا با موضوع طراحی موزه علوم توس با تأکید بر تغییرات اقلیمی و تأثیر بر انسان و تنوع زیستی و مجید حبیبی نوخندان با موضوع تبیین اهمیت تغییرات اقلیمی سخنرانان روز نخست این کارگاه آموزشی خواهند بود و زهرا آرمند (حوزه معماری و طراحی داخلی)، ایمان شیخ انصاری (حوزه معماری و انرژی) و محمد سیمری (حوزه دیجیتال و فراجهان) به عنوان تسهیل‌گران روزهای دوم تا چهارم در این کارگاه حضور دارند.


موزه ملی علوم و فناوری از ایده‌پردازان، دانشجویان، متخصصان و حرفه‌مندان حوزه‌های موزه‌داری (موزه‌شناسان، طراحان مفهومی‌)، معماری و (معماری- انرژی)، گرافیک، محیط زیست، موزه و گالری، حوزه دیجیتال و هوش مصنوعی بازی‌ساز و بازی‌پژوه و کلیه رشته‌های وابسته دعوت می‌کند تا در کارگاه مذکور شرکت کنند. اعضای شرکت‌کننده در این کارگاه، ضمن دریافت گواهی حضور، در صورت تمایل به عنوان اعضای داوطلب مشارکت کننده در طراحی گالری تعاملی تغییرات اقلیمی در موزه ملی علوم و فناوری ایران، انتخاب می شوند.

اولویت‌ها و رویکردهای اصلی کارگاه شامل رویکرد تعاملی: تعاملی آموزنده و الهام بخش در طراحی کلی نمایشگاه، رویکرد تجربه محور: ایجاد تجربه و تعامل عالمانه و همه جانبه در مواجهه با تغییرات اقلیم، اولویت با ایجاد پیوند روشن و مشخص بین یک پدیده جوی مشخص با گرمایش جهانی، اولویت در استفاده از بازی های دیجیتالی- تعاملی در طراحی محتوا ، مفاهیم و اپیزودهای نمایشگاه، اولویت با ایجاد امید و انگیزه برای آینده بهتر در طراحی محیطی نمایشگاه و اولویت در استفاده از میراث بومی کشور در طراحی محتوایی و فیزیکی نمایشگاه است.

این کارگاه به صورت حضوری در موزه ملی علوم و فناوری ایران در ساختمان موزه در منطقه گردشگری عباس آباد برگزار می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند برای هماهنگی و اطلاعات بیشتر با شماره تماس ۰۹۱۲۰۲۳۸۴۷۷ یا به وب سایت https://www.ivanculturalgroup.com/event/climate مراجعه کنند.